Oportunitate de participare la Forumul de afaceri India – Europa 29 – Ediția a V-a 5-6 Noiembrie 2019

Ambasada României în India a anunțat organizarea celei de-a cincea ediții a Forumului India – Europa 29 în perioada 5-6 noiembrie a.c. la New Delhi. Domeniile acoperite sunt:

  • inteligența artificială și impactul acesteia asupra producției hi-tech;
  • IT&C – e-governance și digitalizare;
  • produse farmaceutice – producție, echipamente medicale, cercetare-dezvoltare;
  • energie regenerabilă și tehnologii curate, transport urban și infrastructură.

 

Prin „Europa 29″ organizatorii se referă la următoarele țări: Albania, Austria, Bosnia&Hertegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Malta, Rep. Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, România, Slovenia, Slovacia, Suedia, Serbia și Turcia.

 

Acest eveniment se concentrează pe componenta de afaceri, pe întâlnirile și discuțiile dedicate parteneriatelor economice. În acest sens, organizatorii vor crea o platformă online pe care firmele locale și străine se vor înregistra pentru a stabili un dialog prealabil și a identifica potențialii parteneri.

 

În cazul în care există interes de participare la acest eveniment în rândul firmelor active în domeniile de activitate menționate, și s-ar putea forma un grup de minim 8-10 firme interesate, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București ar putea organiza o misiune economică în India, în vederea participării la acest eveniment.

 

Firmele interesate să participe la acest eveniment sunt rugate să transmită e-mail următoarelor persoane de contact: Mircea Toader, e-mail: mircea.toader@ccib.ro și Adrian Pleșa, e-mail: adrian.plesa@ccib.ro