balkanturksiad

FORUM de AFACERI dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice cu TURCIA, 30.05.2022

I N V I T A Ț I E

Stimată Doamnă/Stimate Domn
Președinte/ Director General / Director / Administrator

Camera de Comerț ți Industrie a Municipiului București (CCIB) are plăcerea să vă invite la Forumul de Afaceri dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice cu TURCIA, în mod deosebit cu firmele și companiile membre ale Asociației BALKANTURKSIAD din Bursa, organizat luni 30 mai a.c., ora 10:00, la Aula Carol I de la etajul 1 al Palatului CCIB, strada Ion Ghica 4, sector 3, cu prilejul vizitei unei misiuni economice BALKANTURKSIAD formată din 22 oameni de afaceri din mai multe domenii de activitate economica (industrie mecanică, auto, textile) produse alimentare, energie electrică, reciclare, etc.
Lista reprezentanților turci la misiunea economica si coordonatele de contact se anexeaza.

Evenimentul se organizează în colaborare cu Consiliul National pentru Întreprinderi Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), dna. Sebahat Kaya, vicepreședinte pentru relații internationale participând la Forum.

Participarea la Forum este gratuită fiind necesară doar înregistrarea, până vineri, 27 mai 2022 inclusiv, la e-mail: mircea.toader@ccib.ro, sau membri@ccib.ro iar pentru eventuale informații suplimentare puteti contacta pe dl. Mircea Toader, Coordonator Relații Internationale, la tel. 0725 167 894.

Vă doresc mult succes în activitatea Dumneavoastră și vă așteptăm cu drag la întâlnirea de afaceri cu delegația din Turcia

Iuliu STOCKLOSA
Președinte CCIB