FORUMUL ECONOMIC ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA, 9 aprilie 2024

 

În  contextul defășurării lucrărilor celei de-a XII-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică dintre România și R. Moldova, acțiune prezidată de miniștrii economiei din cele două state, Ștefan-Radu Oprea și Dumitru Alaiba, la București, se va organiza

FORUMUL ECONOMIC ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA

Cu scopul consolidării statutului României de prim partener comercial al R.Moldova, al diversificării exporturilor noastre pe aceasta piață și multiplicării investițiilor reciproce, ne face plăcere să vă adresăm invitația de a participa la acest eveniment de afaceri.

Evenimentul va avea loc marti 9 aprilie a.c  în sediul Parlamentului României, sala Constantin Stere, începând cu ora 14.00 (înregistrarea participanților facându-se în intervalul orar 13.20-13.55).

Modalitate de inregistrare este precizata in invitatia disponibilă în secțiunea speciala dedicată oportunităților economice cu Republica Moldova.

CCIB recomanda firmelor membre, simpatizante și în general mediului de afaceri Bucureștean interesate în promovarea relațiilor economice cu R.Moldova, să se înscrie și să participe la eveniment.