Forum mecatronică – Torino, 25 octombrie 2022

Stimata doamna/Stimate domn
Presedinte/Director general/Administrator,

Avem placerea de a va informa ca Ambasada României în Italia, prin Biroul de Promovare Comercial Economică (BPCE) Roma, organizează în 25 octombrie a.c., la Torino, un forum de afaceri având ca sector prioritar mecatronica.
Evenimentul este organizat împreună cu Consulatul General al României la Torino și guvernul regional din Piemonte – una dintre cele mai industrializate regiuni ale Italiei.

Forumul va include o sesiune de prezentări instituționale, urmată de reuniuni B2B între companii românești din domeniul mecatronicii, interesate de piața Italiei, și firmele italiene care vor fi prezente la eveniment.

Sunt asteptate societati cu activitate in toate sub-sectoarele mecatronicii, precum: automatizări industriale, mecanică de precizie, sisteme electronice de comandă/ automatizări/ control, robotică, sisteme mecanice auto, avionică, tehnologii inteligente de măsurare etc.

Pentru detalii suplimentare, companiile românești interesate de reuniunile B2B de la Torino pot lua legătura cu Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României în Italia, telefon +39.06.808.45.29 email roma.comercial@mae.ro.