Banner Forum Ro_Sk

Forumul de Afaceri România – Republica Slovacă

INVITAŢIE

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) în colaborare cu Cameră Regională Bratislava a Camerei de Comerț și Industrie a Slovaciei (Bratislava CCIS), vă invită să participați la:

Forumul de Afaceri România – Republica Slovacă

28 martie 2019 – Orele 10:00 – 13:00

 (înregistrarea de la ora 9:30)

la Palatul CCIB, Aula Carol I, Strada Ion Ghica 4, Sector 3, Bucureşti

Scopul evenimentului este dezvoltarea  relaţiile comerciale bilaterale şi de a identifica oportunităţi de afaceri cu firme slovace reprezentate la Forum: Kerametal Co.Ltd. Bratislava – produse refractare și materii prime pentru producerea acestora, industria de apărare (vehicule blindate/auxiliare, simulatoare pentru autovehicule și aviație, spitale de campanie, echipamente și sisteme opto-electronice, etc), servicii de consultanță în domeniul gazului natural; Metron Co.Ltd Bratislava –sisteme speciale optice și opto-electrice, service și reparații echipamente cu laser, metrologie (calibrare, verificări, experiză), Triton Ltd – oferă sisteme de parcare și control a parcării prin internet fără tichete, folosite cu succes în Centre de afaceri, Centre comerciale, Parcuri de distracție, stadioane, Săli Polivalente, parcări stradale, în hoteluri, etc.

Evenimentul se desfăşoară în marja misiunii economice, organizată de Bratislava CCIS, care se va afla în România în perioada 27 martie – 29 martie a.c. Delegația va fi condusă de președintele Camerei de Comerț și Industrie Bratislava, ing. Igor Junas, Director General al Kerametal Co.Ltd., iar invitatul special la acest eveniment va fi E.S. Karol Mistrík, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Slovace în România.

Reprezentanții companiilor slovace vor face scurte prezentări ale activității lor și a oportunităților de cooperare cu firmele românești. Profilul de activitate al firmelor slovace prezente la eveniment, se anexează.

Programul Forumului de Afaceri se va trimite separat după convenirea acestuia cu partenerul slovac.

Participarea la lucrările forumului este gratuită, cu rugămintea ca cei interesați să confirme participarea prin mail, până în data de 26 martie a.c. la adresele: – mircea.toader@ccib.ro şi/sau sandra.lasculescu@ccib.ro  Persoanele de contact din CCIB: dl. Mircea Toader (0725 167. 894) și Sandra Lăsculescu (021 319 01 32 int 119) vă stau la dispoziție pentru eventuale alte informații.