India: propunere colaborare cu firma de arhitectură Creative Group

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la Biroul de Promovare Comercial Economică din New Delhi, avem plăcerea de a vă informa cu privire la interesul firmei indiene Creative Group, interesată să încheie parteneriate cu firme românești de arhitectură, respectiv firme din domeniul construcțiilor/materialelor de construcții. Atașăm scrisoarea de intentie.

 

Compania indiană Creative Group are în portofoliul de activitate servicii de consultanță/inginerie în domeniul arhitectural și construcții. Compania a realizat de-a lungul timpului diferite proiecte de arhitectură / construcții  în India, dar și în străinătate, care au primit premii și recunoașteri din partea autorităților și a specialiștilor de profil.

 

Compania indiană este interesată să colaboreze cu firme din România pentru realizarea de proiecte precum: aeroporturi, porturi maritime, stații de căi ferate, structuri arhitecturale de patrimoniu etc.

 

În situația în care există interes pentru un parteneriat cu firma indiană, sugerăm inițierea unui dialog la coordonatele de contact menționate in scrisoarea anexată iar o copie a corespondenței cu firma indiană să fie dirijată și la BPCE New Delhi ionut.viziru@dce.gov.ro pentru eventual sprijin ulterior.