”India – Chem 2021”, 17 – 19 martie 2021 (târg virtual New Delhi)

Vă informăm că, în perioada 17-19 martie 2021 se va desfășura în format virtual, una din cele mai reprezentative manifestări expoziționale din India, în domeniul industriei chimice și petrochimice, denumită ”India-Chem 2021”. Această platformă virtuală va cuprinde: expoziții, întâlniri între vânzători și cumpărători,  seminarii și sesiuni live specifice sectorului industrial.

Industria chimică indiană se află în pragul unei creșteri rapide, iar guvernul indian dorește să ofere un cadru prielnic de sprijin și încurajare a sectorului în cadrul inițiativei „Make in India” pentru a valorifica potențialul și oportunitățile existente.

Târgul ”India – Chem 2021”, al cărui organizator este Departamentul indian al Industriei Chimice și Petrochimice în parteneriat cu Federația Indiană a Camerelor de Comerț, va reuni principalii actori economici locali și internaționali din sectorul respectiv, constituind o interfață utilă pentru facilitarea de întâlniri de afaceri și dezvoltarea de parteneriate. Va fi cea de-a 11 ediție a acestei importante manifestări expoziționale și se anunță una din cele mai reprezentative din regiunea Asia – Pacific, cu participări ale unor firme din China, Japonia, Iran, Germania, Turcia, Vietnam și Korea. La eveniment și-au anunțat vizita delegații de afaceri din SUA, America Latină, Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est, în total peste 20.000 oameni de afaceri și 300 de expozanți.

Organizatorii evenimentului iau în calcul ca seminariile și conferințele desfășurate cu această ocazie să fie organizate în format atât virtual cât și fizic, având în vedere reducerea cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 din ultima perioadă în India. Expoziția în sine, va fi numai în format virtual.

Domeniile care vor fi reprezentate la acest târg sunt:

  • Industria chimică – produse chimice fine și speciale, produse chimice utilizate în agricultură, îngrășăminte, produse chimice de bază, coloranți și pigmenți, produse chimice utilizate în cosmetice naturiste, vopsele, săpunuri, detergenți, tehnologii verzi, consultanță pentru managementul deșeurilor, hrană pentru animale și păsări, echipamente de epurare și îmbunătățirea mediului, cercetare și dezvoltare;
  • Industria petrochimică –  polimeri, uleiuri petroliere, fibre sintetice, elastomeri, plastice, produse aromatice, lacuri;
  • Echipamente și Utilaje – tehnologii de producție, echipamente și utilaje specifice, proiectare și construcții, sisteme de filtrare și separare, pompe și valve, sisteme de siguranță, conducte și tuburi, sisteme de management a apelor poluate, aparatură de laborator, echipamente de testare etc.

Având în vedere oportunitatea dată de acest eveniment pentru identificarea de noi parteneri de afaceri și încheierea unor eventuale contracte, rugăm pe cei interesați să participe la acest eveniment, să contacteze direct organizatorul (www.indiachem.in) sau pe reprezentantul BPCE New Delhi, dl. Ionuț VIZIRU, ministru consilier, mail: ecofromania@airtelmail.in,Tel: +91-11-261.45.403