India – PLEXCONNECT 2024, Mumbai 7 – 9 iunie 2024

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la Ambasada Indiei la București, avem plăcerea de a vă informa despre organizarea, in perioada 7 – 9 iunie 2024, în Mumbai , India, a PLEXCONNECT 2024 .

 

Plexconcil are plăcerea de a anunța PLEXCONNECT 2024 (programat să se desfășoare la Bombay Exhibition Center, NESCO, Mumbai, India, în perioada 7-9 iunie 2024) – singura expoziție din India axată pe exportul de mase plastice. PLEXCONNECT 2024 își propune să depășească toate reperele anterioare.  În timpul expoziției, PLEXCONCIL va organiza o intâlnire de tip Reverse Buyer Seller (RBSM). Dorim să vă informăm că aceasta intalnire este organizata cu sprijinul Departamentului de Comerț, Guvernul Indiei, în cadrul Programului Inițiativă de Acces pe Piață (MAI- Market Access Initiative)

Obiectivul intalnirii de tip Reverse Buyer Seller: Principalul obiectiv al organizării RBSM în timpul expoziției PLEXCONNECT este de a invita în India potențiali cumpărători străini de produse/mașinării și matrițe din plastic. Acest eveniment va permite cumpărătorilor internaționali să se întâlnească cu producătorii/exportatorii indieni pentru a se aproviziona cu produse din India și, de asemenea, pentru a stabili legături de marketing și a explora colaborări de afaceri. Poate că nu este inutil să menționăm că târgul comercial PLEXCONNECT 2024 va prezenta și expune “Atmanirbhar Bharat”- viziunea noii Indii, așa cum a fost imaginată de onorabilul nostru Prim Ministru. Industria maselor plastice din India s-a dezvoltat și s-a diversificat semnificativ de la începuturile sale și acum a devenit unul dintre sectoarele de vârf și un contribuitor semnificativ la economia indiană. În anii fiscali 2022-2023, exportul indian de bunuri din plastic s-a ridicat la 11,96 miliarde USD.

De ce să participați la Intalnirea Reverse Buyer Seller în cadrul expoziției PLEXCONNECT din Mumbai, India?

 • Majoritatea companiilor internaționale urmează strategia de afaceri China Plus One pentru a evita să investească doar în China și pentru a-și diversifica afacerile în alte țări. Prin urmare, India este cea mai bună opțiune pentru toate companiile care doresc aprovizionarea cu produse și servicii.
 • Industria materialelor plastice din India s-a dezvoltat și s-a diversificat semnificativ de la înființarea sa în 1957.
 • Industria produce și exportă o varietate de produse din plastic, de la materii prime din plastic la articole semifabricate și finite.
 • Producătorii indieni sunt atenți la calitate și realizează produse care se ridica la standardele internaționale.
 • India are peste 50.000 de procesatori de mase plastice, constând în principal în IMM-uri, care dispun de 153.500 de mașini de prelucrare a maselor plastice.
 • Globalizarea accelerată, investiții semnificative, schimbarea rapidă a tehnologiei, creșterea consumismului, creșterea veniturilor și creșterea în comerțul cu amănuntul, industria auto, serviciile medicale și agricultura au adus noi schimbări și oportunități abundente pentru industria indiană a maselor plastice, pentru a se dezvolta la nivel local și global.
 • India dispune de institute de formare tehnică de clasă mondială, precum CIPET (Central Institute of Plastics Engineering & Technology) și IIP (Indian Institute of Packaging), care împărtășesc seturile de competențe necesare pentru creșterea eficienței și a productivității.
 • Industria indiană a maselor plastice are 5 milioane de angajați în întregul lanț valoric.

Detalii despre expoziția PLEXCONNECT sunt disponibile la https://www.plexconcil.org/plexconnect/

Linkul de înscriere pentru cumpărători este atașat mai jos (Cumpărătorii pot trimite cererea de înscriere de la link-ul menționat mai jos):  https://www.plexconcil.org/plexconnect/buyer-details

Ofertă de călătorie și cazare pentru delegații străini care participă la Întâlnirea Reverse Buyer Seller de la PLEXCONNECT 2024, Mumbai

 • Bilete electronice (complete/parțiale) către/de la clasa economică (detalii prezentate mai jos) – Rambursare maximă de până la 750 USD sau costul biletului electronic, oricare dintre acestea este mai mic.
 • Cazare la hotel pentru 3 nopți (la un hotel de 4 sau 5 stele)
 • Toate mesele (mic dejun, prânz, cină) vor fi asigurate de către organizator.
 • Transferuri locale de la aeroport (preluare/coborâre de la aeroport în grup organizat și serviciu de transport zilnic, de la hotel la locul de desfășurare al expoziției și inapoi)

Este obligatoriu pentru toți cumpărătorii străini să participe la B2B & Trade Show.

 

Pentru asistență din partea Ambasadei Indiei la București:

Kapil Bhola

AAO

Tel: +40 733063725

E-mail: com.bucharest@mea.gov.in

Articolul anterior
India – Târgul internațional de comerț și tehnologie alimentară, 5 – 7 martie 2024
Articolul următor
Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a găzduit Reuniunea experților și Secretariatelor Părților în cadrul Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economică între România și Republica Kazahstan