INDIA STEEL EXPO 2023, 19-21 aprilie 2023, Mumbai, India

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor noștri de la Secția Economică a Ambasadei Indiei în România, avem plăcerea de a vă informa despre desfășurarea celei de-a 5-a ediții a Expoziției și Conferinței Internaționale privind Industria Oțelului – „INDIA STEEL EXPO 2023”, organizată de Ministerul Oțelului, Guvernul Indiei împreună cu Federația Camerelor Indiene de Comerț și Industrie (FICCI), în perioada 19-21 aprilie 2023 la Bombay Exhibition Centre, Mumbai, India.

Ministerul Comerțului și Industriei, Guvernul Indiei și Ministerul Afacerilor Externe extind sprijinul pentru eveniment.

 

India Steel Expo 2023 va oferi producătorilor internaționali de oțel, companiilor tehnologice o oportunitate unică de a-și prezenta echipamentele, cea mai recentă tehnologie și cele mai bune practici prin demonstrații live pe o suprafață de expoziție de 12.000 de metri pătrați și va oferi, de asemenea, o platformă excelentă pentru cumpărători, vânzători, furnizorii de tehnologie, producătorii, comercianții, importatorii, investitorii și alte organizații/instituții aliate din industria siderurgică pentru a interacționa și a dezvolta relații de afaceri sănătoase cu industria siderurgică din India.

 

O întâlnire a cumpărătorilor cu  vânzătorii (RBSM) este planificată perioada India Steel Expo 2023, unde mai mult de 300 de cumpărători străini din Africa, CSI, Orientul Mijlociu, Asia în curs de dezvoltare, inclusiv SAARC și alte regiuni importante vor fi prezente și găzduite de organizatori. Principalul obiectiv al organizării RBSM în timpul evenimentului este acela de a avea programate întâlniri B2B și B2G ale acestor cumpărători străini găzduiți din întreaga lume cu Expozanții și de a spori comerțul multilateral în sectorul siderurgic.

 

RBSM va ajuta la:

  • Informarea cumpărătorilor străini despre produsele din oțel fabricate în India.
  • Oferirea unei perspective asupra calității și avantajelor de cost ale produselor din oțel din India.
  • Stabilirea legăturilor de afaceri pentru achiziționarea de oțel fabricat în India.
  • Atragerea legăturilor tehnologice, colaborărilor și asociațiilor în comun cu producătorii indieni de oțel.
  • Încurajarea investițiilor străine în noi zone ale sectorului siderurgic indian.
  • Aducerea celor mai bune practici în sector din întreaga lume.
  • Creșterea comerțului din domeniul oțelului cu India.

 

Ca parte a ospitalității, organizatorii vor oferi bilete de avion la clasa economică (până la maximum 700 USD), cazare la hotel de 5 stele cu mic dejun în apropiere de locul evenimentului pentru 3 nopți (check-in pe 18 aprilie 2023 și check-out pe 21 aprilie 2023), transport local, mese în timpul prânzurilor/cinelor în rețea și alte aranjamente adecvate pentru cumpărătorii străini invitati pentru vizita lor la INDIA STEEL EXPO 2023.

 

Comitetul de screening constituit în cadrul Programului va analiza detaliile specifice cumpărătorului și va decide cuantumul de facilități și ospitalități care trebuie acordate cumpărătorului. Cumpărătorii care nu sunt selectați în cadrul acestui program de comitetul de screening sunt bineveniți să viziteze India Steel Expo 2023 pe propriile lor cheltuieli.

 

Organizatorii vor găzdui 10-12 cumpărători per țară selectați de comitetul de screening strict pe merit, caracterul adecvat al profilului și pe baza PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT. O sumă simbolică de 100 USD/- contra taxei de înregistrare rambursabile va fi depusă de către toți cumpărătorii la sosirea lor, la biroul de asistență al organizatorilor de la hotel.

 

Ambasada Indiei invită participanții interesați să se înregistreze online pe link-ul site-ului evenimentului: https://www.indiasteelexpo.in/hosted_buyer_registration.php

 

Pentru mai multe informații despre eveniment, participanții pot dori să-l contacteze pe domnul Sudhanshu Gupta (nr. mobil +91 9873311557)) la e-mail: Sudhanshu.gupta@ficci.com; isebuyers@ficci.com.

 

De asemenea, puteți contacta Ambasada Indiei :

Dl. Ionut Haralambie 

Marketing Executive

Commercial Department & Marketing

Tel: +40-372147426

Mobil: +40-720918582

e-mail: marketing.bucharest@mea.gov.in