CII-Government of India Partnership Summit, 15-18 Decembrie 2020

CCIB are placerea sa va informeze despre defasurarea Partnership Summit, in perioada 15-18 Decembrie 2020,  organizat de Confederation of Indian Industry (CII) si de Ministerul  Comertului si Industriei,  Guvernul Indiei.

Eevenimentul se desfasoara sub presedintia unui membru al guvernului Indian (ministrul comertului si industriei, Hon’ble Mr Piyush Goyal) si copresedintia presedintelui CII, (Mr Uday Kotak), marcand totodata 125 de ani de la infiintarea Confederation of Indian Industry si are ca tema: “PARTNERSHIPS FOR LIVES, LIVELIHOOD AND GROWTH”.

In acest an conferinta va prezenta opiniile expertilor abordand subiecte din domenii precum economie, finante,  dezvoltare geopolitica si strategica, comert international, tehnologii de varf, aspecte de sustenabilitate, cooperare in sanatate. Vor avea loc sesiuni plenare si separate in care se vor discuta aspecte de maxima importanta ale momentului actual. Un proiect de program este inclus pentru referinta.

Companiile se pot inregistra la adresa  http://www.cii.in/OnlineRegistration.aspx?Event_ID=E000048942. Pre-inregistrarea este necesara pentru a accesa platforma virtuala

CCIB este partener al CII prin Acordul semnat cu ocazia vizitei oficiale a Vicepresedintelui Indiei si recomanda participarea la eveniment companiilor interesate.

 

Pentru detalii suplimentare, reprezentantii companiilor  interesate pot contacta direct organizatorul la urmatoarele coordonate:

Sreekumar Nair sreekumar.nair@cii.in

———————————————-

Senior Director – International

Confederation of Indian Industry

Mantosh Sondhi Centre

23, Institutional Area

Lodi Road, New Delhi 110003

Tel: +91 11 24629994 -7; Cell: +91 9871124474

Organization website: www.cii.in

Event website: www.partnershipsummit.com