404116

Interviu acordat de presedintele CCIB Ziarului Bursa

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, dr. ing. Costică T. Mustaţă, a acordat ziarului BURSA un interviu amplu, în care a vorbit despre situația economică a capitalei la 6 luni de la începutul pandemiei, cele mai afectate sectoare de activitate, sectoarele care dau semne certe de revenire, îngrijorările mediului de afaceri, măsurile necesar a fi luate pe termen scurt și mediu și așteptările pe care le are comunitatea de afaceri de la administrația publică locală.

Anexam interviul integral cu titlul „Comunitatea de afaceri așteaptă digitalizarea cât mai rapidă a activității administrației centrale și locale” disponibil în pagina 5 a ediției aniversare (30 de ani de apariție neîntreruptă) a Ziarului BURSA din data de 24 august 2020.

Interviul este disponibil și în ediția online: https://www.bursa.ro/editie-aniversara-bursa-30-de-ani-costica-t-mustata-presedintele-camerei-de-comert-si-industrie-a-municipiului-bucuresti-comunitatea-de-afaceri-asteapta-digitalizarea-cat-mai-rapida-a-activitatii-administratiei-centrale-si-locale-26114046