Oportunitate de participare la expoziția internațională „World of wine and spirits” 22 – 24 noiembrie 2019, New Delhi

Biroul de Promovare Comercial Economică din cadrul ambasadei României în India a anunțat organizarea expoziției internaționale „World of Wine and Spirits” ce se va desfășura la New Delhi în perioada 22-24 noiembrie 2019.

 

Această expoziție oferă oportunitatea producătorilor de vinuri și băuturi spirtuase de a își face cunoscute atât produsele tradiționale cât și cele mai noi apariții în domeniu.

 

La acest eveniment vor participa expozanți din Europa, Africa, America de Nord, America de Sud și Oceania. Este o ocazie pentru producătorii de vin din România de a își prezenta produsele și de a găsi potențiali parteneri în India ținând cont de faptul că țara noastră se află în topul celor mai competitive din Europa în industria vinului, și că în India, deși vinul nu are o tradiție îndelungată, în ultimii ani s-a răspândit rapid în rândul clasei medii.

 

Cei interesați să participe la acest eveniment pot contacta organizatorii la următoarele coordonate: Messe India, persoană de contact Ayush Agarwal, e-mail:ayusha@m-india.com tel: +91 11 4062 0032, mobil +91 9818431144, website: www.messe.in. De asemenea, pentru alte detalii suplimentare, cei interesati se pot adresa la BPCE New Delhi, domnului Ministru Consilier Ionuț Viziru, nr tel: +91.11.261.45.403, email: ecofromania@airtelmail.in