banner site ccib – fiscalitate imm

Invitație seminar „Fiscalitatea in IMM-uri – discutii pe marginea unor spete”

Stimată Doamnă Director,     
Stimate Domnule Director,

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti vă invita la Seminarul Fiscalitatea in IMM-uri – discutii pe marginea unor spete”, ce se va desfăşura în perioada 20- 25 noiembrie 2017 la sediul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, etaj 2, Sala George Asan (cam 49). Programul seminarului este de luni pana vineri in intervalul orar 16:00 – 19:00 iar sambata cu incepere de la ora 10:00

Seminarul este sustinut de profesori universitari cu experienta in domeniu, din cadrul Universitatii Titu Maiorescu si se adresează managerilor, directorilor economici, directorilor financiari, contabililor șefi din companii, directorilor de marketing, comunicare si relații publice, dar nu numai.  Pot participa orice persoane desemnate din cadrul companiilor, dar si PFA-uri cu atributii in domeniu.

Taxa de participare este de 357 lei/participant (TVA inclus) şi se poate achita conform formularului de participare anexat.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactaţi la tel: 021.3190128, 0730980807 ; persoane de contact dna. Ruxandra Stoica si/sau  dna. Anca Apalaghiei.

Firmele membre ale CCIB beneficiază de reduceri corespunzător nivelului de cotizaţie, daca aceasta este achitata la zi.

În speranta că acest eveniment prezinta interes pentru dumneavoastră, aşteptam confirmarea participarii pană la data de 18 noiembrie 2017.

Cu stima,

Director General
George VODISLAV