Indo-Romanian Investment and Trade Forum,2 9 Septembrie 2022

Stimata doamna/Stimate domn
Presedinte/Director general/Administrator,

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Ambasada Indiei in Romania va informam despre organizarea “Indo-Romanian Investment and Trade Forum“, ce va avea loc in data de 29 Septembrie 2022 la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei, nr. 56, Sector 1), intre orele 14:00 – 16:30.

Evenimentul este organizat de Ambasada Indiei in Romania, Moldova și Albania si Federația Organizațiilor de Export din India (FIEO) si are ca obiectiv promovarea oportunitatilor si facilitatilor de investitii oferite de catre India si Romania precum si dezvoltarea relatiilor comerciale dintre cele doua tari.
Sectoarele prezente la eveniment : Comerț și Investiții, Textile, Produse Farmaceutice, IT , Materiale de constructii si Produse siderurgice.

Evenimentul este dedicat intalnirilor B2B, va avea loc in sistem hibrid, respectiv reprezentantii si invitatii din Romania vor participa fizic la eveniment iar reprezentantii din India se vor alatura in sistem on-line. Un numar de 80 companii au confirmat prezenta la eveniment pana in data de 12 septembrie.

Participanti din Romania:
• Ambasada Indiei in Romania, Moldova si Albania – Ambasador Rahul Shrivastrava
• Invest Romania
• Romania Investment Zoom
• Camera de Comert Bilaterala Romania-India
• Companii din Romania (Investitii, Import/Export, Textile, Farmaceutice, IT, Materiale constructii).

Participanti din India :
• Federația Organizațiilor de Export din India (FIEO)
• Consiliul Indo-Romania Relatii Externe
• Companii si Producatori diverse sectoare de activitate din India (80 companii au confirmat prezenta online la eveniment)

Va rugam sa regasiti anexate invitatia si programul evenimentului .

Pentru orice informații/detalii si confirmari, vă rugăm să contactați prin e-mail sau telefonic: com.bucharest@mea.gov.in, marketing.bucharest@mea.gov.in. Mob: +40733063725; +40720918582.

Articolul anterior
Singapore – Cerere de oferta: ulei floarea soarelui
Articolul următor
Oportunitate de afaceri Turcia – zahăr