Japan Energy Summit & Exhibition, 3 – 5 iunie 2024

Stimată doamnă/Stimate domn

Președinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea BPCE Tokyo , avem plăcerea să vă informăm în legătură cu Japan Energy Summit 2024.

Cea de a 6-a ediție a Japan Energy Summit & Exhibition 2024, care are ca temă „Accelerarea tranziției energetice a Japoniei prin inovare și colaborare globală”, va conecta comunitatea energetică globală cu actori ai lanțului valoric al energiei, pentru a impulsiona tranziția energetică a Japoniei prin abordarea provocărilor și oportunităților de modelare a viitorului energiei, inclusiv rolul esențial pe care GNL, hidrogenul și amoniacul îl vor juca în decarbonizarea industriei japoneze, accelerarea creșterii într-o economie cu emisii reduse de carbon și asigurarea securității energetice.

Organizat în perioada 3 – 5 iunie 2024, la centrul expozițional Tokyo Big Sight, evenimentul se va concentra pe mixul energetic actual și viitor al Japoniei, de la GNL/gaz la hidrogen, amoniac și surse regenerabile. În marja summit-ului va avea loc o expoziție internațională și vor exista oportunități de networking la nivel înalt pe tot parcursul Japan Energy Summit & Exhibition 2024 (vor fi peste 4.000 de participanți și peste 150 de companii expozante).

Summit-ul și expoziția internațională oferă actorilor relevanți oportunități de aprovizionare cu produse/servicii și de prezentare a unor concepte/tehnologii inovatoare și constituie, de asemenea, un loc de întâlnire al factorilor de decizie cu inovatori și furnizori de soluții, promovând astfel  colaborarea internațională. Mai multe detalii accesând link-ul: https://www.japanenergyevent.com/

Evenimentul este organizat de DMG Events, companie înființată în 1989 care deține 13 birouri în întreaga lume, inclusiv în Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Africa de Sud, Marea Britanie, Canada și Singapore. DMG Events deține un portofoliu vast de peste 80 de expoziții organizate anual, care atrag peste 425.000 de vizitatori, ceea ce poziționează compania ca unul dintre principalii jucători din industrie.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este  dl. Adrian Florin Ionescu, ministru-consilier, BPCE Tokyo, tokyo.economic@mae.ro

 

 

Anexă:  broșura „Japan Energy Summit Exhibition 2024 event brochure web” (24 pag.)

 

Articolul anterior
Balkans & Black Sea Forum 2024
Articolul următor
Misiune economică Spania – Palma de Mallorca, 22-26 martie 2024