“Exim Expo 2021, World of Trade”, Kazahstan, 05-06.11.2021

Stimata doamna/Stimate domn
Presedinte/Director general/Administrator

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Biroul de Promovare Comercial Economică din cadrul Ambasadei României de la Nur-Sultan (Kazahstan), avem placerea de a va
informa despre organizarea celei de-a 14-a ediții a conventului “Exim Expo 2021, World of Trade”, în perioada 05-06.11.2021.

Evenimentul se va desfasura pe o platformă unde furnizorii vor avea oportunitatea să discute direct B2B cu cei mai mari retaileri și cele mai relevante supermarketuri din spațiul CSI. Vizualizarea edițiilor anterioare ale evenimentului se poate face pe link-ul: https://eximexpo.kz/.

Organizatorii Conventului “Exim Expo 2021, World of Trade” sunt: EXIM EXPO -operatorul internațional de organizarea evenimentelor pentru sectorul comerțului cu amănuntul; Camera Națională a Antreprenorilor din Kazahstan “ATAMEKEN”, Camerele de Comerț și Industrie din Kârgâzstan și Ucraina, Instituție Economică din Republica Uzbekistan, Centrele de sprijin pentru export din Federația Rusă.

Pe ordinea de zi a evenimentului sunt planificate:
a) negocieri bilaterale B2B între cumpărători și furnizori;
b) expoziție;
c) un program de afaceri cu participarea marilor rețele de retailer.

La fiecare ediție anuală participă peste 100 de operatori, printre care sunt prezenți mari retaileri din Rusia (X5 Retail Group), Kazahstan (Magnum, Small), Ucraina (Fozzy Group), Georgia (Nikora), Armenia (SAS Group), Uzbekistan (Makro, Korzinka.uz), Kyrgyzstan (Globus, Narodny), Azerbaidjan (Piața Rahat), Tadjikistan (AMID) și altele.
Pentru prima dată pe scena Conventului World of Trade, va avea loc o sesiune specială de dialog cu reprezentanții X5 Retail Group, unde vor fi discutate aspecte legate de posibilități de cooperare, condiții de lucru ale X5 Retail Group cu furnizori din diferite țări și multe altele.
Evenimentul este cu circuit închis, astfel încât doar participanții înregistrați la eveniment vor avea posibilitatea să poarte negocieri directe cu retaileri.

Condițiile de participare și modul de înregistrare se poate afla de la organizatorii evenimentului:
Elena Sargaldakova – Coordonator proiect:
Tel/Whatsapp/Telegram: +7 777 125 1111
E-mail: elena@exim-partners.ru

Pentru informații suplimentare, companiile interesate sunt rugate să se adreseze pentru sprijin și îndrumare Biroului de Promovare Comercial Economică din cadrul Ambasadei României de la Nur-Sultan.
Dl. Nicolae PĂVĂLUCĂ, Consilier economic
Contacte BPCE Astana: Tel.: +7 7172 79 06 01; Email: astana@dce.gov.ro