Licitatie Kazahstan: reconstrucția drumului Atyrau-Astrakhan

Biroul de promovare comercial-economică Astana a anunțat oportunitatea participării la licitația privind proiectul de reconstrucție a drumului dintre orașele Atyrau și Astrakhan, pe o distanță de 217 km. (Orsk – Aktobe – Atyrau – Astrakhan).

Compania kazahă KazAvtoZhol a aplicat la BERD pentru obținerea fondurilor necesare punerii în aplicare a acestui proiect, costurile estimate reprezentând echivalentul a 260 milioane USD. În aceste costuri se vor încadra următoarele:

  • Reconstrucția drumului dintre Atyrau și Astrakhan, pe o distanță de 217 km;
  • Servicii de consultanță constând în suportul tehnic al lucrărilor efectuate;
  • Componenta instituțională.

Vor fi lansate mai multe invitații cu data de închidere 21.09.2019

Contractele ce vor fi finanțate cu prin procedeul de împrumut al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, vor fi supuse regulilor și politicilor de achiziții a băncii, și vor fi accesibile firmelor din orice țară. Procedeul de împrumut al băncii nu va fi folosit în scopul plății către persoane sau entități pentru importul de bunuri, dacă acesta este interzis prin decizia Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite sau de către legea în vigoare în țara cumpărătorului.

Firmele interesate să participe la această licitație, și/sau să obțină informații suplimentare, pot contacta organizatorii la următoarele adrese de e-mail: taenova.r@kazautozhol.kz; myktybaev.m@kazautozhol.kz. Pentru informații suplimentare și sprijin , fírmele interesate pot contacta de asemenea BPCE Astana la adresele de e-mail astana@dce.gov.ro, sau amb@romania.kz. Persoană de contact: Nicolae Păvălucă, consilier economic.