Licitatie Maroc: Oficiul National al Energiei Electrice si Apei Potabile din Maroc: Reabilitarea barajelor Bin El Ouidane si Ait Ouarda

 

Denumire licitatie Oficiul National al Energiei Electrice si Apei Potabile din Maroc: Reabilitarea barajelor Bin El Ouidane si Ait Ouarda – proiectarea, furnizarea, montajul si punerea in functiune de echipamente Electromecanice.
Numar licitatie/cod identificare la organizator DRSP4106964
Obiectul licitatiei Oficiul National al Energiei Electrice din Maroc: Reabilitarea de baraje – proiectarea, furnizarea, montajul si punerea in functiune de echipamente Electromecanice.
Produsele licitate Oficiul National al Energiei Electrice din Maroc: Reabilitarea de baraje – proiectarea, furnizarea, montajul si punerea in functiune de echipamente Electromecanice.
Numele firmei organizatoare Oficiul National al Electricitatii – ONEE
Adresa OFFICE NATIONAL DE L’ELECTRICITE ET L’EAU POTABLE/BRANCHE ELECTRICITE, 71 Boulevard Moulay Slimane Roche Noires – Casablanca

MAROC

Telefon (212) 522 66 82 67
Fax (212) 522 43 31 12
Adresa pagina web www.onep.org.ma
Persoana de contact/Departament
Garantia bancara de participare la licitatie (Tender Bond) 1.000.000,00 dirhami (10,50 dirhami = 1,00 Euro)
Documentele licitatiei
(caietul de sarcini: adresa de unde poate fi obtinut, pret caiet sarcini)
Caietul de sarcini este gratuit si poate fi procurat de catre cei interesati prin cerere scrisa, la adresa mentionata mai sus, sau prin intermediul BPCE Tanger.
Termenul de valabilitate a ofertelor Conform caietului de sarcini
Termenul de depunere a ofertelor
(data si ora)
Toate ofertele vor fi trimise sau depuse cu recipisa de primire la biroul de depunere a ofertelor din sediul ONE, la adresa indicata mai sus, sau remisa Presedintelui Comisiei, la inceputul sedintei si inaintea deschiderii ofertelor care va avea loc  LA DATA DE 13 mai 2020 LA ORELE 09:00.
Data si ora deschiderii licitatiei Deschiderea plicurilor privind referintele tehnico-financiare precum si oferta comerciala se vor realiza intr-o singura etapa.Plicurile se vor deschide in sedinta publica LA DATA DE 13 mai 2020 LA ORELE 09:00 GMT, la sediul ONEE la adresa indicata mai sus.
Conditii tehnice specifice
(certificate calitate etc.)*
Ofertele tehnice trebuiesc in mod obligatoriu sa fie aprobate de catre autoritatile locale, conditiile tehnice specifice, normele etc sunt cuprinse in caietele de sarcini.
Conditii contractuale specifice
(legislatie locala, etc.)
Conditiile contractuale specifice sunt cuprinse in caietul de sarcini.
Garantia de buna desfasurare a contractului (Performance Bond) Garantia de buna desfasurare este de 3 % din valoarea totala a ofertei.
Experienta necesara* Conform caietului de sarcini
Conditii de plata Conform caietului de sarcini
Transport
Relatii suplimentare si sprijin la BPCE Termenul global de realizare a lucrarilor (proiectare, furnizarea echipamentelor, montarea si pounerea acestora in functiune) este de maxim 18 luni, de la data atribuirii licitatiei.

BPCE TANGER

Adresa: Lot Ennakhil, Tanja Balia, Villa 80, TANGER, zip code: 90000
Persoana de contact: Remus RADULESCU
Tel.: 00212 539 33 02 05
Fax: 00212 539 33 02 05, GSM : 00212 664 815 494

E-mail: remusradulescu@yahoo.com.br