Loxan Magnus Medical – testare rapida

Clinica Loxan Magnus Medical, prin experienta dobandita in cei 15 ani de activitate, considera utila orice metoda de preventie si depistare precoce a elementelor care dezechilibreaza sanatatea si mediul la locul de munca. De aceea recomandam efectuarea testarii rapide pentru depistarea angajatilor transmitatori fara voie ce pot duce la micsorarea numaraului de angajati activi sau inchiderea temporara a activitatii organizatiei dvs.

Loxan Magnus Medical efectueaza testare rapida SARS-CoV-2 in sprijinul sanatatii la locul de munca. Testele verifica nivelul anticorpilor, atat cei recenti cat si cei persistenti. Este important de stiut ca in prima faza a infectiei (primele 3-7 zile), nivelul anticorpilor este foarte mic, sub limita detectiei si astfel testul iese fals-negativ, recomandandu-se alte tipuri de testari pentru acest moment. Testarile noastre se adreseaza purtatorilor asimptomatici sau cu o forma suficient de usoara incat pacientul sa nu vadă necesitatea prezentarii la medic, acea persoana fiind un mijloc de transport semnificativ al virusului si un factor de risc semnificativ.

 

Concret testul ofera sensibilitate 86.8% pentru IgM, 97.4% pentru IgG si specificitate 98.6% pentru IgM, 99.3% pentru IgG (unde IgM inseamna stadiul acut al infectiei si IgG insemna anticorpii ramasi dupa vindecare) si este adresat companiilor care reintra in activitate dupa ridicarea starii de urgenta sau acelora cu angajati remote care vor reveni la locul de munca.

 

Loxan Magnus Medical recomanda acest tip de testare in urmatoarele scenarii:

 

  1. Daca angajatii dvs. nu au lucrat in colectiv in aceasta perioada (minim 7 zile de pauza) recomandam testarea lor inaintea reinceperii activitatii.
  2. Daca doar pur si simplu doriti sa evitati blocarea activitatii companiei prin declansarea unui focar de infectie la sediul dvs.
  3. Daca in aceasta perioada ati avut activitate si doriti sa va protejati colectivul prin identificarea posibililor purtatori asimptomatici.

Vă rugăm să aveți amabilitatea de a contacta direct Loxan Magnus Medical, www.loxan.ro , receptie@loxan.ro, tel: 031.805.67.33  pentru detalii legate de oferta .

Articolul anterior
BESTA PRO SRL – Mănuși, combinezoane protecție
Articolul următor
Licitatie Maroc: Oficiul National al Cailor Ferate – Furnizarea de traverse de cale ferata, pervaze si diverse repere din lemn