BANNER SITE CCIB – CONSILIUL DE PROMOVARE TEXTILE INDIA

MISIUNE ECONOMICA a  Consiliului de Promovare a Exporturilor din Industria Confecțiilor Textile din India la Camera de Comert si Industrie Bucuresti

Palatul CCIB, 19 martie 2018, orele 14:30 – 17:00

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti gazduieste misiunea economica a Consiliului de promovare a exporturilor din Industria Confecțiilor Textile (Apparel Export Promotion Council – APEC) la Palatul CCIB Business Center,

Aula Carol I, în ziua de luni, 19 martie 2018, intre orele 14:30 – 17:30.

La eveniment vor participa Excelența Sa domnul Thanglura Darlong, noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Indiei în România, Chitra Suresh, secretar I economic și comercial, precum și delegația indiană a Consiliului de promovare a exporturilor din Industria Confecțiilor Textile (Apparel Export Promotion Council – APEC) condusă de președintele acesteia,  domnul HKL Magu, alaturi de inca 5 reprezentanti.

Au fost invitați oficiali din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, specialiști români din domeniul textilelor.

APEC este o asociație cu peste 8 mii de membri, iar delegația prezentă la București dorește să prezinte potențialul industriei confecțiilor textile din India, informații cu privire la  Târgul internațional de Confecții textile de la New Delhi (16 – 18 iulie 2018) și invitarea firmelor românești interesate să participe la acesta, oportunități de colaborare între producătorii români și cei indieni în acest domeniu, inclusiv în domeniul investițiilor reciproce.

Prezența la eveniment a noii conduceri a Ambasadei Indiei în România va oferi posibilitatea celor prezenți să dialogheze cu privire la colaborarea economică româno-indiană și în alte domenii de activitate.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac prin mail transmis la adresele: mircea.toader@ccib.rosandra.lasculescu@ccib.ro; iar eventuale informații suplimentare pot fi obținute contactând pe consilierul meu pentru relații internaționale, dl. Mircea Toader, tel mob. 0725 167 894 sau 0723 144 663.

Prezența Dvs. la acest eveniment ca și la altele viitoare ne-ar oferi satisfacția ca dezideratul noastru de a transforma Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București intr-o ”Casa a Dumneavoastră, a oamenilor de afaceri din capitala României” poate deveni realitate.

PROGRAM

14:00    Înregistrarea participanților și welcome coffee

 

14:30      Alocuțiune de bun venit și mesajul Dlui Prof. Univ. Dr. Sorin Dimitriu, președintele CCIB

 

14:40 Salutul Excelenței Sale Dl.. Thanglura Darlong, Ambasadorul Indiei în România

 

14:45 Prezentare în ppt a Dlui. Shri H K L Magu, Chairman, președintele Consiliului de promovare a exporturilor din Industria Cofecțiilor textile din India AEPC, șeful delegației indiene

 

15:00    Alocuțiunea dnei. Chitra Suresh, Secretar I (Comercial și Consular) Ambasada Indiei

 

15:15     Sesiune de întrebări și raspunsuri

 

 

16:00    Networking și tratații

 

Notă: Urmare invitării unor oficiali din partea ministerelor economice și asociațiilor patronale și profesionale, este posibil ca unii dintre cei care vor da curs invitației să aibe scurte alocuțiuni.