Oportunitate de export bauturi alcooliceulei pentru piata americana

Stimata doamna/Stimate domn

Presedinte/Director general/Administrator,

 

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Biroul de Promovare Comercial Economică din Washington, vă aducem la cunoștință, prin prezenta, despre interesul manifestat de către o companie americană de a colabora cu firme din România care  procesează/rafinează uleiuri comestibile, cum ar fi uleiul de floarea soarelui, uleiul de rapiță (canola), uleiuri de gătit uzate sau expirate, precum și zahăr.

 

Cea mai mare cerere, a acestui potențial importator/comerciant american, este pentru uleiurile folosite sau expirate, precum și pentru uleiul de floarea soarelui brut sau rafinat. Criteriul principal este capacitatea de a furniza lunar o cantitate minimă de 20.000 de tone metrice sau peste acest nivel.

 

În măsura în care sunteți interesați de o astfel de propunere de colaborare, vă rog să comunicați datele dvs. minime de contact dlui Răzvan Dumitrescu, ministru consilier ( Cell:     +1 202 8730063, Fax:     +1 202 2324748, E-mail:  washington.economic@mae.ro  ) pentru a vă pune în legătură directă cu partenerul de afaceri din SUA.

 

Articolul anterior
Oportunități de afaceri rezultate la întâlnirea de la CCIB cu reprezentanții Primariei Municipiului Chișinău
Articolul următor
Interes pentru promovarea cooperării economice româno-emirateze