IMG_4333

Acord de parteneriat între Camera bucureșteană și Ziarul News

 

București, 14 iunie 2022

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Acord de parteneriat între Camera bucureșteană și Ziarul News

 

La sediul Camerei de Comerţ și Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc semnarea acordului de parteneriat între Camera bucureşteană şi Ziarul News. Ca urmare a semnării acestui document de către Iuliu Stocklosa, preşedintele CCIB, şi de către antreprenoarea Florina Manea, directorul general și proprietarul  Ziarului News, cele două părţi vor coopera în vederea promovării reciproce, dar și a dezvoltării unor programe și activități cu implicații asupra comunității de afaceri bucureștene.

„Rolul nostru este de a aduce plus valoare oamenilor de afaceri, atât prin evenimentele și produsele marca CCIB, cât și prin promovarea, inclusiv prin intermediul partenerilor noștri, a unor modele de succes, cazuri de bună practică, produse și instrumente care pot contribui la dezvoltarea durabilă a comunității de business a Capitalei. Semnarea oficială a acordului cu Ziarul News este un pas firesc prin prisma preocupărilor noastre comune de a pune în valoare ceea ce are mai bun economia românească și a colaborării constante a echipelor noastre, încă de la apariția în piața media a acestui cotidian, acum doi ani și jumătate“, a afirmat cu acest prilej Iuliu Stocklosa, președintele Camerei bucureștene.

„Am înființat acest cotidian din dorința de a face cunoscute poveștile de succes ale antreprenorilor autohtoni, cu afaceri mici și mijlocii. Fiind la rândul meu antreprenor, știu cât de mult contează promovarea, mai ales la început de drum, când bugetele alocate pentru expunere, vizibilitate și publicitate sunt reduse, dar și în perioade de recalibrare și repoziționare, precum cea pe care o traversăm din 2020. Așadar, în paginile Ziarului News își vor găsi loc întotdeauna proiectele economice, sociale, educaționale și juridice cu impact pozitiv asupra societății în care trăim”, a declarat Florina Manea.

La finalul evenimentului, semnatarii şi-au exprimat convingerea că, printr-o bună conlucrare, prevederile acordului vor fi rapid puse în aplicare, fiecare manifestându-şi întreaga disponibilitate de a contribui la o mai corectă şi eficientă informare a mediului de afaceri.

Cu o tradiţie de peste 150 de ani în reprezentarea mediului de afaceri şi în derularea de parteneriate cu autorităţile, CCIB se bucură de o largă recunoaştere în țară și străinătate. Camera bucureșteană conlucrează cu peste 100 de organizaţii similare de pe toate continentele și, pe plan intern, cu mai mult de 40 de organizaţii profesionale, patronale, instituţii ale mediului academic şi reprezentanţi ai comunităţii de afaceri.

Ziarul News este un cotidian național de interes general/ economic/ financiar, cu apariție tipărit (de luni până vineri) și online, distribuit la nivel național. Ziarul a fost înființat în 2020, în plină pandemie, de către antreprenorul Florina Manea. În doi ani și jumătate de la apariție a dezvoltat parteneriate solide cu instituții ale statului, dar și cu organizații și asociații de prestigiu.

Biroul de Presă al CCIB

Articolul anterior
Tunisia Investment Forum, editia XX, 23-24 iunie 2022
Articolul următor
Interes pentru impulsionarea cooperării economice româno-ucrainene