Convenția Minieră PERUMIN – Ediția 34 16 – 20 Septembrie 2019 – Arequipa, Peru

Ambasada Republicii Peru la București a anunțat organizarea de către Institutul Inginerilor Minieri a celei de-a 34-a ediții a Convenției Miniere Perumin la Arequipa, Peru, ce se va desfășura în perioada 16-20 septembrie 2019.

 

Principalul obiectiv al acestei ediții este captarea atenției tinerilor, în special, asupra faptului că industria minieră nu se rezumă doar la extracția și exportul de minerale, fiind o activitate complexă, realizată la standarde înalte, ce oferă, oportunitatea de a crea și dezvolta inovații tehnologice științifice, bazate pe resursele minerale și umane, precum și pe ultimele rezultate de cercetări științifice

 

La acest eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți ale companiilor din industria minieră din America de Sud, dar și din SUA și Canada. De asemenea, sunt așteptați circa 5.400 de participanți străini la întâlniri academice, 1.000 de studenți și profesori universitari peruani, 320 lideri de opinie și jurnaliști și 60.000 de participanți la Expoziția Tehnologiilor Miniere.

 

În cadrul Convenției Miniere se vor prezenta principalele subiecte legate de activitatea minieră, subliniind efectele pozitive generate de provocările cu care se confruntă, precum și oportunitățile pe care mineritul le oferă dezvoltării sustenabile a Republicii Peru. Sub motto-ul: „Mineritul: Știilță, Inovare, Tehnologie și Inovațieˮ, „PERUMIN 34ˮ va include conferințe și dialoguri, care întrunește lideri experți autohtoni și străini.

 

O parte importantă a Convenției Miniere „PERUMINˮ este expoziția de tehnologie minieră „EXTEMINˮ locul în care se vor schimba informații privind actualizarea tehnologiei miniere, a ofertei de produse și de servicii.

 

Cei care doresc să participe la acest eveniment se pot înscrie accesând site-ul https://perumin.com/inscripciones/. Informații suplimentare despre acest eveniment pot fi găsite la link-ul https://perumin.com/perumin34/home/