Recepția de început de an “New Year Business Resolutions” la CCIB

București, 23 ianuarie 2024

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Recepția de început de an New Year Business Resolutions” la CCIB

 

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a organizat, în Aula Carol I a sediului său, recepția de început de an „New Year Business Resolutions”, în parteneriat cu compania de consultanță Wise Finance Solution SRL, membră a Camerei bucureștene și cu sprijinul comunităților: Asociația de Afaceri România-Irlanda, Belgian Connection și Camera de Comerț și Industrie România-India.

Președintele CCIB, Iuliu Stocklosa, salutând pe cei care au dat curs invitației, a declarat: „Acest eveniment este o ocazie unică pentru profesioniștii din diverse domenii să se întâlnească, să schimbe idei și să construiască conexiuni valoroase”.

Această întâlnire specială a adus împreună membrii CCIB, precum și membrii celor trei asociații, reprezentanți ai mediului de afaceri și parteneri strategici pentru a celebra începutul unui nou an plin de provocări și oportunități.

Evenimentul a constituit un bun prilej pentru reprezentanții de marcă ai mediului de afaceri local pentru a efectua schimburi de idei și informații într-un cadru propice. Pe parcursul acestui eveniment, fiecare interacțiune a putut deschide noi orizonturi și aduce perspective proaspete pentru dezvoltarea afacerilor.

Informații de background

Bucureştiul concentrează aproape 21% din valoarea exporturilor autohtone; peste 32% din valoarea importurilor realizate de România; 44% din numărul firmelor cu capital străin și aproape 53% din valoarea capitalului subscris al acestora; circa 60% din activitatea de cercetare ştiinţifică a ţării; iar poate cea mai concludentă cifră, în București se realizează circa 25% din Produsul Intern Brut al României.

 

Biroul de Presă al CCIB