Lucrări de renovare şi dezmembrare parţială a clădirii E a Palatului Naţiunilor Unite – Geneva, Elveţia

Urmare mesajului primit din partea Misiunii Permanente a României pe lângă Oficiul Naţiunilor Unite de la Geneva şi Organizaţiile Internaţionale cu sediul în Elveţia (MP Geneva ) vă transmitem atașat documentul referitor la posibilitatea de participare a companiilor românești calificate să efectueze lucrări de construcţie.
În conformitate cu activităţile de planificare asociate cu Planul strategic de patrimoniu pentru Palatul Naţiunilor Unite din Geneva, se intenţionează efectuarea de activităţi de renovare şi dezmembrare a clădirii E. Conform practicii, ONU doreşte să informeze statele membre despre oportunităţile de afaceri şi invită firmele interesate să se înregistreze pe portalul www.ungm.org ;
UNGM (United Nation Global Marketplace) este portalul oficial de achiziţii publice al sistemului Naţiunilor Unite. Conform celor mai recente date disponibile raportate pentru anul calendaristic 2019, ONU reprezintă o piaţă globală de 19,9 miliarde de dolari anual, pentru toate tipurile de bunuri şi servicii achiziţionate.