IMG_8335

Conducerea CCIB, în dialog cu noii membri ai Camerei

București, 27 noiembrie 2019

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea CCIB, în dialog cu noii membri ai Camerei

 

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București a organizat cea de a doua ediție a evenimentului „Vino să ne cunoaștem!” destinat noilor membri ai Camerei și familiarizării acestora cu activitatea organizației noastre.

Manifestarea a constituit un excelent prilej pentru reprezentanții firmelor participante de a-și prezenta proiectele și de a vorbi despre elementele de interes în ceea ce privește colaborarea cu echipa noastră: internaționalizarea afacerilor (asistență și consultanță pentru a pătrunde pe noi piețe, identificare și valorificare de noi parteneri și oportunități de afaceri), posibilități de consolidare a brandului și de creștere a notorietății de marcă utilizând instrumentele oferite de CCIB, sistemul de discount-uri și pachetele de servicii dedicate membrilor Camerei etc.

Cu acest prilej, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, secretar general al CCIB, a subliniat nevoia de reprezentativitate, mai ales în contextul globalizării, și a vorbit despre strategia de relații externe a Camerei bucureștene, dar și despre preocupările organizației noastre de a veni în sprijinul companiilor interesate să-și crească nivelul de competitivitate.

„Misiunea noastră, a CCIB, este de veni alături de dumneavoastră, alături de firme”, a punctat prof. dr. ing. Ion Hohan, președintele Secțiunii Servicii și vicepreședinte al Camerei bucureștene, în deschiderea intervenției sale, axate pe prezentarea produselor și serviciilor puse la dispoziția comunității de afaceri de echipa noastră. Pe lângă oferta consacrată, vicepreședintele Camerei bucureștene a invitat membrii să aleagă pentru organizarea evenimentelor proprii sălile, cu capacitate de până la 150 de locuri, din Palatul CCIB.

Evenimentul a vizat și o mai bună cunoaştere reciprocă a reprezentanţilor companiilor membre, precum și identificarea unor modalități de dezvoltare a relaţiilor de colaborare între membrii CCIB a căror activitate este complementară. De asemenea, întâlnirea a oferit echipei noastre posibilitatea de a intra într-un dialog mai puțin formal, dar pragmatic și eficient cu noii noștri membri, pentru a identifica cât mai corect nevoile comunității de business. Manifestarea s-a încheiat cu o sesiune de networking, bun prilej pentru oaspeții noștri de a discuta despre potențiale parteneriate de afaceri și de a lega noi prietenii.

Biroul de Presă al CCIB

 

 

nbsp;