Seminar pe tema aplicării prevederilor Legii Concurenței, a modificărilor și completărilor aduse prin Ordonanța de Urgență 108/2023 de către mediului de afaceri, organizat la Palatul CCIB

 

București, 1 februarie 2024

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Seminar pe tema aplicării prevederilor Legii Concurenței, a modificărilor și completărilor aduse prin Ordonanța de Urgență 108/2023

de către mediului de afaceri, organizat la Palatul CCIB

 

Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria – România (BCCBR) a organizat, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), un seminar pe tema aplicării Legii Concurenței nr 21/1996, precum și a modificărilor și completărilor aduse prin Ordonanța de Urgență 108/2023 de către mediul de afaceri din România.

În deschiderea evenimentului, Doru Dragomir, președintele BCCBR, a mulțumit tuturor celor prezenți pentru disponibilitatea de participa activ la acest program informațional pentru IMM-urile din România pe tema Concurenței și a altor teme legislative importante care au impact asupra mediului de afaceri. Totodată, a anunțat că un un program similar este pregătit și pentru mediul de afaceri din Bulgaria.

Președintele CCIB, Iuliu Stocklosa, salutând participanții la eveniment, a declarat: “Folosim prilejul pentru a vă invita să veniți mai des la evenimentele organizate de noi sau în sediul Camerei bucureștene, pe care vă rog să o considerați o Casă – un Club al oamenilor de afaceri din capitala țării și nu numai.

Un mesaj de salut a adresat participanților și Ivaylo Marinov, consilier economic și comercial al Ambasadei Republicii Bulgaria în țara noastră, care a scos în evidență că, după volumul schimburilor comerciale, România este al doilea partener comercial al țării sale, dar că sunt încă posibilități de creștere, BCCBR având un rol important în diseminarea oportunităților de afaceri în rândul firmelor și companiilor din cele două state vecine.

Tema principală a seminarului a fost susținută printr-o amplă prezentare de Georgeta Gavriloiu, fondator la GG Law Office, cu o experiență de peste 26 ani în domeniul dreptului concurenței. Cei prezenți au avut prilejul să participe la o sesiune de întrebări și răspunsuri, precum și de a expune punctele de vedere cu privire la problematica abordată.

Biroul de Presă al CCIB