275254093_4965236770226933_2358891968074096901_n

Continuă seria de concerte ”Serate muzicale în București” de la Palatul CCIB

Continuă seria de concerte ”Serate muzicale în București”

de la Palatul CCIB

București, 13 martie 2022 – Lanto Communication şi Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București organizează marţi, 15 martie 2022, începând cu ora 19.00, în minunata Sală de Concerte a Palatului Camerei bucureștene din Str. Ion Ghica nr 4 spectacolul „Călătorie muzicală”, al treilea concert din seria de evenimente ”Serate Muzicale în București”. Cristina Pașa la vioară şi Anta Agavriloae-Barbu la pian ne vor purta pe note muzicale magice prin opusuri de Ernest Chausson (Poeme), Cèsar Frank (Sonata în La Major), George Enescu (Impromptu Concertant), Bela Bartok (Dansurile Româneşti) şi Astor Piazzolla (Anotimpurile,  într-un aranjament original semnat Mariano Castro).

O săptămână mai târziu, marţi, 22 martie, la aceeaşi oră, vor concerta pe scena Camerei bucureştene pianistul Alexandru Burcă, violonistul Bogdan Platy și bas-baritonul Florin Ganea. Cei trei artişti s-au reunit în proiectul Sogno d’Amore, din dorința de a crea și dărui publicului o poveste născută din pasiunea comună pentru muzică şi din dragostea pentru canzonette, care descriu viața în toată bucuria ei. Soarele Italiei, iubirea sub clar de lună, unirea sufletelor sunt ingredientele ce stau la baza acestui proiect ce prezinta publicului canzonette îndrăgite compuse de: Rugero Leoncavallo, Ernesto De Curtis, Stanislav Gastaldon, E. A. Maria, Paolo Tosti, Cesare Andrea Bixio, Salvatore Cardillo, Rodolfo Faluo şi Eduardo di Capua.

Schimbând registrul, încheiem această lună cu un concert de jazz, “What the World Needs Now”, susţinut pe 29 martie de Gabi Stanescu (vioară/pian), Adrian Flautistu la contrabas, Ciprian Pop la chitară şi Andrei Paraschiv la tobe, cu participarea solistelor Andra Maria Lupu şi Miruna Popescu şi a lui Bogdan Munteanu la pian. În program sunt incluse piese semnate de: Duke Elington/John Coltrane, Stevie Wonder, Oliver Nelson, Bill Withers, Billy Strayhorn, Victor Young, George Shearing, J. S. Bach, Burt Bacharach.

Concertele din seria “Serate muzicale în Bucureşti” sunt organizate cu scopul de a oferi oamenilor de afaceri şi publicului larg spectacole de cea mai bună calitate, dar şi oportunitatea de a interacționa într-un mod mai puțin formal în sălile spectaculoase ale clădirii istorice a Camerei bucureștene, adevărată bijuterie arhitectonică a Capitalei.

Spre deosebire de un concert obişnuit, în cadrul acestor serate muzicale oferim publicului o experiență completă. Oaspeții noștri se bucură nu numai de un act artistic de calitate, ci și de miniexpoziții de artă (pictură, sculptură), degustări de vinuri, produse gourmet etc. La fiecare eveniment, vom oferi celor care ne trec pragul un moment special.

Biletele pentru concertele din cadrul Seratelor muzicale în București sunt disponibile pe www.lanto.ro, www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi în regim de abonament de la echipa CCIB.

Biroul de Presă

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share
Articolul anterior
Protocol de colaborare între Camera bucureșteană și Uniunea Profesiilor Liberale din România
Articolul următor
CCIB eliberează în regim de urgență certificate de forță majoră firmelor afectate de conflictul din Ucraina
RSS
Follow by Email