Shanghai International Food & Drinks Fair – 06-08 mai 2021

În perioada 06-08 mai 2021, sub patronajul Camerei de Comerț din China pentru Import/Export de produse alimentare, Asociația Alimentară din Shanghai și Asociația din Shanghai a băuturilor alcoolice și a băuturilor spirtoase, împreună cu organizatorii  “Shanghai Golden Commercial Exhibition Co.,Ltd”, vor organiza Târgul Internațional de alimente și băuturi din Shanghai 2021 (Shanghai International Food & Drinks Fair 2021- SFDF)

Evenimentul expozițional va avea loc la  “National Exhibition and Convention Center, Hongqiao – Shanghai”. Se va întinde pe o suprafața totală de 60.000 m2 și sunt așteptați să participe aprox. 2.000 de expozanți și 100.000 de vizitatori profesioniști.

În cadrul târgului “Shanghai International Food & Drinks Fair 2021” vor fi promovate următoarele categorii de produse: vin, bere, produse de panificație, prăjituri, ciocolată, alimente congelate, whisky, vodcă, rom, gin, etc.

Mai multe informații cu privire la cele două manifestări expoziționale, datele de contact ale organizatorilor, precum și termenii și condiții de înregistrare se pot găsi în anexa inclusa

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [4.05 MB]