Singapore – Manifestarea internațională “Agri-Food Tech Expo Asia 2022”

În perioada 26-28 octombrie 2022, se va desfășura, în format hibrid, la complexul expozițional Sand Expo & Convention Centre, prima ediție a manifestării internaționale “Agri-Food Tech Expo Asia 2022”, singura platformă de acest tip din Asia dedicată prezentării tehnologiilor și soluțiilor de fabricare a produselor alimentare noi („novel food”), agriculturii urbane inteligente, produselor alimentare proteice, acvaculturii, dar și ecosistemelor relaționate securității și sustenabilității industriei alimentare.

Organizatorul local – compania singaporeză Constellar, în parteneriat cu DLG – societatea germană pentru agricultură, și având susținerea Agenției singaporeze guvernamentale pentru turism („Singapore Tourism Board”), a anunțat participarea a 200 de expozanți din 70 de țări și regiuni, numărul vizitatorilor specializați fiind apreciat de peste 6.000, cu prezență fizică, și respectiv peste 4.000, în format online. Pentru expozanți, firma organizatoare pune la dispoziție și un program de tip „Hosted Buyer”, majoritatea cumpărătorilor profesioniști provenind din regiunea asiatică.

Firmele românești interesate în a participa la acest eveniment se pot adresa dnei. Shirley Chan, Business Director, email:  chanwf@constellar.co, https://agrifoodtechexpo.com  sau dnei. Cecilia Deaconescu, Ministru consilier la BPCE Singapore, email: cecilia.deaconescu@dce.gov.ro, tel/fax: +65 6735 5027.