„SIRHA Green” Lyon – 14-16 iunie 2020

Organizatorii „Salonului Internațional de Restaurație, Hotelărie și Alimentație/SIRHA” anunţă organizarea evenimentului„SIRHA Green” în perioada 14-16 iunie 2020,  la Palatul expozițional din Lyon – Eurexpo din Lyon.

Cererile de participare trebuie trimise agenției GL Events Exhibitions, până în data de 6 aprilie 2020.

 Taxa obligatorie de înscriere la eveniment este de 600 de euro, la care se va adăuga prețul deînchiriere a standurilor și alte opțiuni complementare, în funcție de preferințe și necesități(materiale de promovare a evenimentului, bannere, cartele de intrare).

 

Participanții au posibilitatea de a alege standuri cu o suprafață de 6 m2 (2.448 euro), 9 m2 (3.672 euro), 12 m2 (4.896 euro), 18 m2 ( 7.300,80 euro), 24 m2 (9.734,40 euro),36 m2(13 770 euro) și 48 m2 (18 240 de euro). Pentru suprafețele care depășesc 48 m2, prețul/m2 va fi de 300 de euro.

Mai multe detalii cu privire la organizarea, structura și participarea la evenimentul „SIRHA Green” pot fi obținute accesând pagina de internet www.sirha-green.com.

SalonulSIRHA Green” își propune să pună în valoare produsele și serviciile bio, ecologice,  produsele care nu conțin substanțe alergogene și a celor vegane, precum și susținerea dezvoltării durabile, cum ar fi, spre exemplu, promovarea practicilor de reciclare a deșeurilor.

Asemeni tradiționalului Salon „SIRHA Lyon”, Salonul „SIRHA Green” se adresează exclusiv mediului de afaceri din domeniul serviciilor alimentare. Reprezentanții societăților participante trebuie să prezinte o ofertă coerentă de  produse și servicii adresate sectorului de restaurație, în vederea încheierii de contracte de vânzare-cumpărare cu parteneri din Franța.

Expozanții vor fi repartizați în cadrul a 5 poluri, în funcție de originea produselor alimentare/băuturilor, echipamentele și materialele utilizate, mijloacele logistice și de transport, amenajarea sălilorși a spațiilor comerciale și arta aranjării mesei, servicii și noi tehnologii. În acest sens, se așteaptă ca societățile, asociațiile, etc. participante să prezinte propuneri de aprovizionare, etichetare, echipamente de gestionare a producției, noi soluții ecologice de distribuție, transport și depozitare.

Având în vedere proporția considerabilă ocupată de agricultura ecologică și potențialul de dezvoltare al sectorului „bio” din România,CCIB apreciază drept oportună prezența României la ediția 2020 a Salonului SIHRA Green ceea ce ar facilita intrarea/extinderea prezenței produselor românești bio (agro-alimentare, piscicole și viticole alimentare, piscicole și viticole) pe piața franceză și promovarea gastronomiei românești în Franța