Săptămâna Diplomației Comerciale – CCIB, 5 – 7 iulie 2023

INVITAȚIE

 

Avem plăcerea de a vă invita la ”Săptămâna  Diplomației  Comerciale” – ediția 2023.

 

Evenimentul este organizat de Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE), în contextul procupării pentru valorificarea potențialului de export al României, atragerea de investiții străine în țară, consolidarea rolului Departamentului de Comerț Exterior și al rețelei de reprezentare economică externă, precum și strângerea relațiilor cu instituțiile și cercurile de afaceri.

 

Camera de Comerț și Industrie București (CCIB) va găzdui în zilele de 5, 6 si 7 iulie a.c., în intervalul orar 9:00 – 13:00, în calitate de coorganizator, întâlnirile celor circa 50 reprezentanți economici externi, care activează în Birourile de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din cadrul Ambasadelor și Consulatelor Generale ale României din străinătate cu firme, companii, asociații profesionale, federații patronale din România, pentru a examina proiecte și modalități concrete de sprijin și colaborare în demersurile de creștere a exporturilor și de atragere a investițiilor străine.

 

Accesul este gratuit, fiind însă necesară înscrierea prealabilă la următoarele adrese de E-mail: comert.exterior@dce.gov.ro și în CC la mircea.toader@ccib.ro și membri@ccib.ro.

 

Lista diplomaților comerciali ce activează în cadrul BPCE și care vor fi prezenți la cele 3 reuniuni din perioada 5-7 iulie a.c, la Palatul CCIB, o prezentăm, prin bunăvoința ARICE -DCE, în anexă la prezenta.

 

Va stam la dispoziție pentru orice informații suplimentare cuprivire la organizarea și desfășurarea evenimentului la adresele de e-mail menționate mai sus.

 

Vă așteptăm cu drag,

 

 

Olga BADEA

Biroul Relatii Membri

Str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, Bucureşti, România

Tel: 021.311.44.99

Mobil 0728.135.876

membri@ccib.ro

www.ccib.ro

Articolul anterior
Noutățile în domeniul legislației muncii, în discuție la Business Breakfast-ul organizat de CCIB
Articolul următor
Timp de trei zile, diplomații cu sarcini economice și comerciale din Ambasadele și Consulatele generale ale României, în dialog cu oamenii de afaceri, la Palatul CCIB