dubai mall mlh stand

Strategia de internaționalizare a CCIB înregistrează un nou succes, în zona Golfului

Recent, compania MLH Creation Factory (http://www.mlh-shop.com), membră a Secțiunii SERVICII a Camerei de Comerț și Industrie  București – a lansat nouă colecție pre-spring 2018, sub brandul Maria Lucia Hohan, în cadrul magazinului Bloomingdales din DUBAI MALL.

MLH Creation Factory  are sediul operațional (atelier design vestimentar și fabrica) în București și este cunoscută mai ales pentru rochiile create special pentru celebritățile de la  Hollywood (Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Olivia Munn, Dita von Teese etc ). Rochiile cu marca marialuciahohan sunt vândute direct sau on-line în numeroase țări ale lumii: SUA, India, Italia, Marea Britanie, Japonia, Franța, Australia, UAE, Mexic etc.  Cu ocazia acestui eveniment, Maria Lucia Hohan, președinta companiei, a acordat interviuri pentru presa locală.

Camera de Comerț și Industrie  București dezvolta un program special pentru promovarea companiilor membre pe  piețele  externe clasice și noi. În acest sens la evenimentul de la DUBAI MALL a participat și vicepreședintele CCIB, Președinte al Secțiunii SERVICII care a avut și o întâlnire cu Consilierul economic al Ambasadei României în Dubai. Au fost identificate noi domenii de cooperare între CCIB și comunitatea de afaceri din EAU și s-a stabilit organizarea unei misiuni economice a CCIB în DUBAI în semestrul I al anului 2018. 

Biroul de Presă al CCIB

Articolul anterior
Oportunități de promovare a afacerilor pe piața olandeză, prezentate la Palatul CCIB
Articolul următor
Astăzi, CCIB este gazda întâlnirilor Consiliului de Export și a Consiliului Director al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei