Târg internaţional în domeniul energiei electrice, Mumbay – India

Biroul de Promovare Comercial Economică din cadrul ambasadei Indiei în România a anunțat organizarea de către Asociația Manufacturierilor de produse electrice și electronice (IEEMA) a expoziției “DistribuElec”, cea mai mare expoziție de HiTech Power din India, ce va avea loc în perioada 4-6 februarie 2019 la centrul de expoziții Bombay, în Mumbay, India.

DistribuElec este singura expoziție din India dedicată distribuției de electricitate care oferă produse, tehnologii și servicii care dezvoltă o putere cuprinsă între 220V și 33kV, cuprinzând echipamente electrice tradiționale precum transformatoare, cabluri, condensatoare, întrerupătoare, izolatori, conductori și tehnologie de ultimă oră în automatizare, sisteme de control, contoare inteligente.

Categoriile de produse ce vor fi prezentate în cadrul acestei expoziții sunt: echipamente electrice, echipamente pentru măsurare și testare, componente ale automatizării distribuției (circuite, întrerupătoare, sisteme de control, panouri și componente de control), rețele și minirețele energetice, invertoare solare și echipamente de energie regenerabile.

Cei interesați să participe la această expoziție, se pot înregistra accesând site-ul https://distribuelec.ieema.org/register/. Pentru informații suplimentare privind această expoziție, puteți accesa pagina https://distribuelec.ieema.org/. Prezentarea detaliată a acestui eveniment poate fi accesată la https://distribuelec.ieema.org/wp-content/uploads/2018/10/distribuelec-brochure.pdf. Organizatorii pot fi contactați la adresa de e-mail murlikrishna@ieema.org.