Oportunitate de a participa la prima ediție a expoziției Beauty Istanbul

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) are plăcerea de a vă informa că în perioada 2-4 octombrie 2019, se va organiza prima ediție a expoziției BeautyIstanbul, care va avea loc la ICC – Istanbul Congress Center, Taksim, Istanbul.

 

Organizatorul acestui târg este Ipekyolu International Exhibitions, având o experiență de 20 ani în organizarea expozițiilor din domeniul cosmeticii și al frumuseții.

 

BeautyIstanbul își propune să găzduiască mai mult de 400 de expozanți, care doresc să întâlnească cei mai potriviți interlocutori pentru gama largă de produse cosmetice (produse de îngrijire personală, parfumerie și deodorante, produse cosmetice color, cosmetice dermice, produse de îngrijire a părului, îngrijire unghii și unghii, produse de curățare – igienă, cosmetice halal, fabricarea de etichete private și contract, salon de frumusețe profesională, produse spa și wellness).

 

Expoziția sporește oportunitățile disponibile atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatorii din Caucaz și Asia Centrală, Balcani, Africa Subsahariană, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Balcani, Țările Golfului, prin poziția sa centrală între continente.

 

Informaţii suplimentare despre expoziție, precum și condițiile de participare pot fi obţinute accesând pagina de internet: https://beauty-istanbul.com/.

 

În cazul în care firma/compania Dvs. este interesată să participe la acest eveniment și sunt necesare informații suplimentare, CCIB vă stă la dispoziție prin persoanele de contact: Dl. Mircea TOADER, Consilier pentru Relaţii Internaţionale al Preşedintelui CCIB, E-mail: mircea.toader@ccib.ro și Dra. Sandra LĂSCULESCU, consilier relatii internaționale CCIB; E-mail: sandra.lasculescu@ccib.ro.

 

CCIB recomandă celor interesaţi participarea la eveniment.

Articolul anterior
Colegiul de Conducere al CCIB: CCIR, imixtiune în activitatea CCIB. Solidaritate cu președintele CCIB.
Articolul următor
Spania -Cerere de ofertă pentru componente din oțel forjat şi cupru