MediBat- 3- 6 martie 2021, Tunisia

Camera de Comert si Industrie Sfax ( Tunisia) organizeaza in perioada 3 – 6 martie 2021 cea de-a 15-a editie a salonului mediteranean de constructii MediBat.

Invitatul special al acestei editii, care va celebra 30 de ani de la inaugurarea salonului,  va fi Libia.

Cu acest prilej se vor prezenta noile dezvoltari ale constructiei ecologice, inovatii si noi tehnologii in domeniul constructiilor si vor avea loc discutii si intalniri de afaceri in scopul dezvoltarii parteneriatelor si relatiilor comerciale cu principalele firme din domeniu.

Targul va include forumuri regionale si globale: forum economic, zile internationale dedicate diferitelor tari participante, o zi internationala dedicata reconstructiei Libiei,  un forum stiintific, un forum de inovare, un forum de prezentare a noilor proiecte investitionale, spatii pentru intalniri, ateliere de lucru, intalniri B2B.

Mai multe detalii sunt disponibile aici:  https://www.salon-medibat.com/en/

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti intentioneaza sa organizeze o misiune comerciala pentru firmele interesate

 

Pentru detalii suplimentare va rugam sa va adresati dl. Mircea Toader, coordonator al centrului de consultanta afaceri si relatii internationale al CCIB la adresa mircea.toader@ccib.ro sau direct la  MediBat la adresa de mail contact@salon-medibat.com.