USA: linii de credit bazate pe activele companiilor

Vă supunem atentiei propunerea de colaborare din partea companiei americane TD Advisory Group, reprezentată de domnul Marius Dobren, cetățean american de origine română.

 

TD Advisory Group dorește să își extindă operațiunile financiar-bancar atât către firmele românești (IMM-uri), interesate de realizarea unor exporturi pe piața americană, dar și către firmele americane, care deja desfășoară operațiuni de import-export cu parteneri din țara noastră.

 

Compania oferă linii de credit bazate pe activele companiilor, folosind activele existente (de obicei conturi de creanță și inventar), acest tip de finanțare fiind în general ideală pentru orice afacere care nu poate accesa o finanțare bancară tradițională, pentru a obține capitalul de lucru necesar.

 

TD Advisory Group are peste douăzeci și cinci de ani de experiență în finanțări de operațiuni comerciale și poate colabora cu instituții de finanțare pentru a crea pachete specifice de finanțare, care să răspundă nevoilor specifice ale IMM-urilor.

 

Pentru detalii referitoare la această propunere de colaborare, vă recomandăm contactarea directă a domnului Marius Dobren la datele de identificare precizate mai jos

M: 904-654-3063 I P: 904-834-9344

E: marius@tdag.co