image

Intrarea pe piața poloneză a comerțului electronic prin intermediul platformei Allegro.pl

Stimata doamna/Stimate domn
Presedinte/Director general/Administrator

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la BPCE din cadrul Ambasadei României la Varsovia, avem placerea de a va informa despre desfasurarea webinarului „How to sell in Poland through Allegro”, organizat de firma de e-commerce poloneză Allegro în cooperare cu Biroul de Promovare Comercial-Economică Varșovia din cadrul Ambasadei României în Republica Polonă, in data de 13 septembrie 2021.

Tema webinarului: Intrarea pe piața poloneză a comerțului electronic prin intermediul platformei Allegro.pl

Scop: În cooperare cu Biroul de Promovare Economică și Comercială al Ambasadei României în Republica Polonă, Allegro a pregătit un webinar privind intrarea firmelor românești pe piața poloneză de comerț electronic prin intermediul platformei Allegro.pl. În timpul evenimentului veți învăța cum să vă construiți afacerea pe piața din Polonia.
Evenimentul se va desfășura în limba engleză.
Allegro.pl este cea mai populară platformă de cumpărături din Polonia și unul dintre cele mai mari site-uri de comerț electronic din Europa.

Înregistrarea pentru companiile românești se va face prin accesarea link-ului:
https://international-allegrogroup.clickmeeting.com/start-selling-on-poland-s-most-beloved-marketplace-allegro-pl/register

Anuntul a fost publicat si pe Portalul de Comert http://portaldecomert.ro/eveniment/detalii/polonia-how-to-sell-in-poland-through-allegro

Amanunte despre webinar si agenda evenimentului gasiti in anuntul anexat.
Detalii suplimentare: Ștefan POROJAN, ministru consilier, Biroul de Promovare Comercial-Economică, Ambasada României în Republica Polonă, tel: +48 538 397 384; e-mail: varsovia.economic@mae.ro sau stefan.porojan@dce.gov.ro .

CCIB recomanda participarea la webinar si va ureaza mult succes în promovarea afacerilor dumneavoastra.