World Ag Expo 2020 – Delegatie de Afaceri Agricole din Romania si Republica Moldova

Avem placerea sa va anuntam organizarea unei Delegatii de Afaceri Agricole din Romania si Republica Moldova in California, intre 8 si 18 februarie 2020. Misiunea e co-organizata de Sectia Comerciala din Bucuresti a Ambasadei SUA in Romania si Biroul Comercial din Fresno, California al Departamentului de Comert al SUA.

Perioada acestei delegatii a fost aleasa pentru a facilita participarea la o expozitie mondiala agricola – World Ag Expo, tururi agricole profesionale la ferme si companii agricole din California, canale de apa si agentii de irigatii si imbunatatiri funciare din Statul California, Ceremonia de semnare a Acordului de “Orase Surori: Fresno, California – Galati, Romania” la Primaria Orasului Fresno si vizite la Comunitatea Romano-Americana din California.

Delegatii sunt responsabili de aranjamentele lor proprii de calatorie si acoperirea costului total al acesteia, inclusiv procurarea documentelor de calatorie autorizate (pasaporte si vize). In prima decada a lunii ianuarie 2020, o oferta competitiva de calatorie a unuia dintre cei mai buni tur-operatori din SUA va fi selectata si transmisa pe emailul Dvs. cu un cost total al calatoriei pentru zboruri, cazare cu mic dejun inclus, transport la sol, asigurare de calatorie & tururi de orase cu ghid turistic in California.

Expozitia Mondiala Agricola – World Ag Expo 2020, www.worldagexpo.com este o expozitie internationala desfasurata in spatiu deschis cuprinzand in jur de 1.500 de expozanti pe o suprafata expozitionala de peste 240.000 de metri patrati. Vor fi expuse produse variate: echipamente agricole pentru ferme vegetale si zootehnice, masini agricole si piese de schimb, silozuri, sisteme de irigatii, sere, echipamente din industria laptelui, inputuri agricole, seminte, fertilizatori etc.

Delegatia la World Ag Expo poate:

  • intalni producatorii si exportatorii americani ale produselor expuse
  • vedea ultimele tehnologii, metode si inovatii in agricultura
  • asista la demonstratii tehnice de masini si echipamente agricole si programe educationale din industria agricola
  • participa in vizite optionale organizate la ferme vegetale si zootehnice, precum si tururi optionale de degustare de vinuri in California

Multumim anticipat pentru analizarea acestei oportunitati de participare a organizatiei Dvs. si/sau a altor parteneri interesati. CCIB sprijina cooperarea si initierea de parteneriate agricole bilaterale in cadrul Parteneriatului Strategic Romano-American.