Mastercard-20-ani-sectiune

ZF la 20 de ani. Exerciţiu de imaginaţie pentru cei care conduc marile businessuri: România peste 20 de ani.Ce spune Sorin Dimitriu, preşedinte al Camerei de Comerţ Bucureşti

sorin-dimitriu-ccib

„România de acum 100 de ani era ţara unor idealuri măreţe, un vis – improbabil, dar nu mai puţin strălucit – devenit realitate. România ultimilor 20 de ani a navigat, uneori dificil, dar întotdeauna cu privirea spre reperul său natural – comunitatea euroatlantică -, iar România viitorului este o chestiune de alegere şi de re-engineering complet al mentalităţii naţionale.

România trebuie să înceapă să gândească capitalist 100%, şi să înceapă să gândească la fel ca o mare putere ! Are potenţialul, resursele, nevoia şi motivaţia de a face acest lucru.

Cu aceste condiţii, în 2038 România va arăta ca o forţă economică a Europei. Ţara va avea autostrăzi care vor traversa munţii Carpaţi, trecând de la est la vest şi de la nord la sud şi o magistrală feroviară de mare viteză, de la Constanţa la Bucureşti, iar de acolo către Vest, spre Budapesta şi Europa Occidentală.

Citeşte mai mult…