foto comunicat CCIB 22.03.2018

Acord de colaborare între Camera de Comerț și Industrie București și Muzeul Municipiului București

Un acord de colaborare a fost semnat joi, 22 martie 2018, de preşedintele Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, şi directorul Muzeului Municipiului Bucuresti, dr. Adrian Majuru.

În baza acestui acestui acord, cele două instituţii vor coopera în vederea organizării de evenimente și expoziții comune, legate de aniversarea a 150 de ani de la înființarea Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti. Cele două părți au convenit ca seria de evenimente să fie deschisă de o expoziție de fotografii și documente organizată în luna iunie a.c. la Muzeul Municipiului Bucuresti și la Palatul Camerei bucureștene.

Acordul de azi face parte dintr-o serie de parteneriate pe care CCIB le-a inițiat cu instituții de artă, cultură și științifice, în vederea derulării în bune condiții a programului de manifestări programate a se desfăşura pe parcursul întregului an 2018, pentru a marca 150 de ani de activitate neîntreruptă a Camerei bucureștene.

Informații de background

Despre CCIB

Cu o tradiţie de 150 de ani în reprezentarea mediului de afaceri şi în derularea de parteneriate cu autorităţile, Camera de comert si industrie din capitala României se bucură de o largă recunoaştere internaţională conlucrând cu peste 100 de organizaţii similare din străinătate. De asemenea, CCIB oferă membrilor săi, dar şi comunităţii de afaceri bucureştene un sprijin real prin servicii performante, adaptate cerinţelor actuale ale pieţei.

Despre Muzeul Municipiului București

Muzeul Municipiului București este instituţie publică reprezentativă, ce găzduieşte expoziţii si evenimente având ca tematică istoria oraşului Bucureşti, valorificând un patrimoniu de excepţie provenit din cercetări arheologice, donaţii şi achiziţii realizate cu fonduri asigurate an de an de Primăria Capitalei.

Biroul de presă CCIB

Articolul anterior
Interes pentru dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu INDIA
Articolul următor
Interes pentru dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu Republica Cipru