Forumul Digital Almaty 2021 pe tema „Repornire digitală: Salt într-o nouă realitate”

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri de la Biroul de Promovare Comercial Economică din cadrul Ambasadei României de la Nur-Sultan (Kazahstan), avem placerea de a va informa asupra desfasurarii, la data de 5 februarie, în format hibrid, a Forumului Digital Almaty 2021 pe tema „Repornire digitală: Salt într-o nouă realitate”.

Agenda Digital Almaty Forum 2021 va lua în considerare schimbările globale care au apărut datorită pandemiei COVID-19. Principalele subiecte ale forumului sunt suportul pentru soluțiile locale IT și posibilitatea de extindere pe noi piețe. În cadrul forumului, va fi difuzată o expoziție online cu proiecte digitale.
Cel mai important eveniment al forumului va fi o sesiune plenară cu participarea primilor miniștri ai EAEU și a experților internaționali de renume.
Anul acesta forumul va avea loc într-un format hibrid, astfel încât majoritatea evenimentelor din cadrul forumului vor avea loc online.

Înscrierea la acest eveniment se poate face pe web site-ul dedicat: https://forum.mdai.gov.kz/?language=en
Pentru informații suplimentare, potențialii participanți pot să contacteze direct organizatorii evenimentului.

De asemenea, pentru sprijin și îndrumare instituțiile/patronatele/asociațiile profesionale şi firmele interesate sunt rugate să se adreseze Biroului de Promovare Comercial Economică din cadrul Ambasadei României de la Nur-Sultan.
Contact BPCE Nur-Sultan: dl. Nicolae PĂVĂLUCĂ, Consilier economic, Tel.: +7 7172 79 06 01; Email: astana@dce.gov.ro