Masti medicale de unica folosinta ELIMEDICAL

Va prezentam oferta de masti medicale de unica folosinta ”ELIMEDICAL” a firmei EURO IMPACT SRL, cu sediul in str. Principala, nr. 698, comuna Ruscova, judetul Maramures, telefon: 0745 959 441, e-mail: office@elimedical.ro, site web: www.elimedical.ro.

Compania are ca principal obiect de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare. Prin noul sau produs – masca medicala Elimedical tip IIR – societatea EURO IMPACT SRL ofera companiilor si utilizatorilor un remediu eficient impotriva raspandirii bacteriilor si impotriva pericolelor generate de pandemie. De asemenea, acest produs este destinat spre a fi folosit in domeniul medical de catre cadrele medicale in momentul realizarii celor mai intruzive proceduri. Testarile efectuate in laboratoarele din Hohenstein Laboratories Gmbh & co. KG ofera o certitudine pentru eficienta produsului si, fiind in curs de certificare ISO 13485:2016 cu SGS, garanteaza utilizatorului respectarea ultimelor exigente impuse la nivel legislativ European.

De asemenea, compania detine Certificatul de inregistrare a dispozitivelor medicale cu nr. RO_I_365_871 de la ANMDMR. Mai multe detalii despre acest produs gasiti in documentul atasat prezentului e-mail si pe site-ul www.elimedical.ro.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [212.74 KB]

Articolul anterior
Presedintele CCIB, dr. ing. Costică T. Mustață, a acordat un interviu siteului ClubAntreprenor.ro
Articolul următor
Forumul Digital Almaty 2021 pe tema „Repornire digitală: Salt într-o nouă realitate”