WORLD PEANUT MEETING

Ambasada Argentinei in Romania are placerea sa va invite la WORLD PEANUT MEETING, o conferinta online organizata de Argentina Peanut Chamber, care va avea loc in zilele de 7 si 8 iulie 2020.

Argentina este una dintre principalele tari producatoare de arahide si cel mai mare exportator mondial.
Calitatea produsului, precum si serviciile de inalta calitate, furnizate de companiile membre ale “Argentina Peanut Chamber”, ne-au permis sa obtinem o cota de piata importanta.
Spre exemplu, in Europa – probabil cea mai sofisticata piata din lume, datorita standardelor sale inalte atat de calitate, cat si de securitate sanitara – Argentina este de departe principalul jucator, cu o pondere de peste 60%.

Criza COVID-19 afecteaza, intr-o oarecare masura, lanturile de aprovizionare mondiale, dar si expozitiile si evenimentele comerciale internationale. Din aceste motive, Argentina Peanut Chamber a decis sa organizeze o conferinta care sa ofere ocazia de a face schimb de informatii tuturor companiilor, institutiilor si persoanelor fizice care activeaza pe piata arahidelor.

Acest mesaj este o invitatie de a va inregistra si de a participa la un eveniment unic, dedicat acestui segment al industriei alimentare.

Evenimentul este sustinut de cele mai importante institutii din acest sector, precum American Peanut Council, European Snacks Association, Camera de Comert a Chinei pentru Importul si Exportul Alimentelor si Brazilian Peanut Chamber.

Vor fi organizate doua sesiuni, de 2 ore si jumatate fiecare. In ziua de 7 iulie, programul include prezentari ale principalelor tari furnizoare, precum SUA, China, Argentina, Brazilia si India, iar ziua de 8 iulie va fi dedicata prezentarilor referitoare la dinamica cererii de arahide in Uniunea Europeana, Marea Britanie, China, Rusia si SUA.
Cele doua sesiuni vor avea loc intre orele 16:00 si 18:30, ora Romaniei, toti vorbitorii din cadrul conferintei fiind profesionisti cu inalta calificare si cu o experienta vasta in sector.

Detaliile conferintei, inregistrarea si taxele sunt disponibile pe site-ul web: worldpeanutmeeting.com.

Va multumim anticipat pentru participare!

Cu deosebita consideratie,

Ambasada Republicii Argentina in Romania