Programul VULCANUS în Europa: Găzduiți un stagiar japonez și obțineți o nouă contribuție în proiectele dumneavoastră de cercetare și dezvoltare

Centrul de cooperare industrială Uniunea Europeană (UE) -Japonia (o asociere comună între guvernul japonez și Comisia Europeană), supune atenției companiilor industriale din UE – Programul Vulcanus în Europa, ce presupune găzduireacursanților japonezi pentru un stagiu de șapte luni în UE de la sfârșitul lunii august 2021 până la sfârșitul lunii martie 2022 (șase luni în Franța de la sfârșitul lunii septembrie).

Cursanții provin de la universități japoneze de renume și sunt studenți în inginerie, IT, biologie, chimie și alte domenii științifice/de înaltă tehnologie. În urma unui curs intensiv de patru luni, vor putea comunica în limba locală a companiei din UE.

Principalele avantaje pentru compania gazdă vor fi un plus valoros pentru forța sa de muncă în domeniul cercetării și dezvoltării și o perspectivă asupra culturii japoneze, extrem de utilă pentru desfășurarea afacerilor cu succes în Japonia.

Termenul limită de depunere a cererilor: 15 octombrie 2020

Pentru mai multe informații suplimentare, aspecte financiare, precum și pentru formularul de cerere, accesați site-ul: http://www.eu-japan.eu/events/vulcanus-europe / Contact: Margherita Rosada la +32 2 282 3715 / E-mail: vulcanus@eu-japan.eu.

Articolul anterior
WORLD PEANUT MEETING
Articolul următor
Protocol de colaborare între Camera bucureșteană și INCD pentru Maşini și Instalaţii destinate Agriculturii și Industriei Alimentare