Târgul de produse cosmetice și de înfrumusețare BEAUTY ISTANBUL 2019

În perioada 2-4 octombrie 2019, la Istanbul va avea loc târgul de produse cosmetice și de înfrumusețare Beauty Istanbul 2019.

 

Beauty Istanbul oferă produse de îngrijire, parfumuri, deodorante, produse cosmetice și dermatologice, produse de îngrijire a părului, produse de îngrijire a unghiilor și produse de igienă.

La această expoziție sunt așteptați circa 400 de expozanți din 40 de țări, printre care Turcia, Italia, Spania, Franța, Elveția, Germania, Brazilia, Polonia, China și India.

 

În cadrul expoziției Beauty Istanbul vor fi prezentate ultimele dezvoltări în industria produselor cosmetice: modă, noutăți, smart manufacturing, materii prime și design-uri și modele de ambalare a produselor. Expoziția oferă oportunități de afaceri expozanților și vizitatorilor din Caucaz și Asia Centrală, Balcani, Africa Subsahariană, Africa de Nord, Orientul Mijlociu și țările din Golf.

 

Vizitatorii care se înregistrează la acest eveniment, vor avea acces la portalul online Beauty Salon, prin intermediul căruia vor putea comunica cu reprezentanții firmelor expozante și vor putea stabili un program de întâlniri la momentul desfășurării evenimentului, iar expozanții pot trimite informații privind produsele lor vizitatorilor.

 

Firmele care doresc să participe la acest eveniment se vor înregistra accesând site-ul https://beauty-istanbul.com/register-to-visit/. Pentru informații suplimentare privind accest eveniment se poate accesa site-ul https://beauty-istanbul.com/exhibition-summary/. Broșura acestui eveniment poate fi descărcată la https://beauty-istanbul.com/download-brochure/

 

Articolul anterior
“Oportunitate de participare la a Doua editie a Expozitiei internationale -Iran Gas Show-” 27-30 august 2019
Articolul următor
Târgul Național AgriCultura – Ediția XXIII 26-29 Septembrie 2019