“Oportunitate de participare la a Doua editie a Expozitiei internationale -Iran Gas Show-” 27-30 august 2019

Departamentul Economic al ambasadei Republicii Islamice Iran la București a anunțat organizarea celei de-a doua ediții a Expoziției internaționale Iran Gas Show în perioada 27-30 august a.c. la Tehran.

Acest eveniment reprezintă o platformă ce își propune să întrunească autoritățile iraniene și globale și se concentrează asupra activităților, produselor, serviciilor și tehnologiilor din industria gazelor naturale.

 

Obiectivele celei de-a doua ediții a acestui eveniment sunt următoarele:

 

– dezvoltarea tehnologică, comercială a industriei de gaz natural la nivel global;

– stabilirea căilor și metodelor de dezvoltare a industriei de gaz natural, transferului tehnologic și comerțului incluse în politicile economice iraniene, în al șaselea masterplan de dezvoltare iraniană, și în strategiile Ministerului Iranian pentru Petrol și Compania Națională de Gaz;

– prezentarea capacităților Iranului și a altor țări în industria de gaz natural;

– prezentarea capacităților Iranului ca și o țară bogată în rezerve de gaz natural și prezentarea oportunităților de colaborare și investiții în industria gazelor naturale.

 

Firmele interesate să participe la acest eveniment pot accesa site-ul http://gasshow.ir/en, și să contacteze Departamentul Economic al ambasadei Republicii Islamice Iran la București, la adresa de e-mail iranembassyro@gmail.com, tel. 021 312 04 94 sau 021 312 04 96.