Expoziția Beauty Istanbul 2-4 Octombrie 2019

Firma organizatoare de expoziții internaționale în Turcia, Ipekyolu, a anunțat organizarea evenimentului Beauty Istanbul, ce se va desfășura în perioada 2-4 octombrie 2019 la Centrul de Congres din Istambul (ICC). Tematica acestei expoziții este compusă din următoarele categorii de produse: cosmetice, de înfrumusețare, produse pentru păr, ingrediente, inclusiv personalizarea și ambalarea produselor.

La acest eveniment vor lua parte peste 8.000 de profesioniști în domeniu din peste 120 de țări, având următoarele profile: agenți economici, asociații, reprezentanți ai saloanelor  de înfrumusețare, reprezentanți ai lanțurilor de produse consmetice, dermatologi, esteticieni, precum și importatori, exportatori și retaileri printre alții.

În cadrul acestui eveniment se așteaptă participarea a 1000 de cumpărători de produse cosmetice și de înfrumusețare a căror obiectiv va fi identificarea de parteneri de afaceri și împărtășirea oportunităților de afaceri participanților.Obiectivul acestui eveniment este de a găzdui cel puțin 400 de companii expozante doritoare să intre în contact cu interlocutorii pentru a își prezenta oferta.

Înainte de desfășurarea evenimentului, vizitatorii înregistrați vor avea acces la platforma online, prin intermediul căreia vor avea posibilitatea schimbului de informații cu expozanții pentru a planifica întâlniri B2B, și pentru a li se comunica informații cu privire la produsele și ofertele expozanților. În acest sens puteți accesa pagina https://beauty-istanbul.com/index.php/o2o/ .

Cei interesați să participe la acest eveniment se pot înregistra accesând pagina https://beauty-istanbul.com/index.php/register-to-visit/ . Adresa de contact a organizatorilor este info@beauty-istanbul.com . Pentru informații suplimentare privind acest eveniment, puteți accesa pagina https://beauty-istanbul.com/ .

Articolul anterior
Cursul RESPONSABIL CU GESTIONAREA DESEURILOR
Articolul următor
Expoziția internațională de procese manufacturiere și echipamente de fabricare Bilbao – 4-6 Iunie 2019