Expoziția internațională de procese manufacturiere și echipamente de fabricare Bilbao – 4-6 Iunie 2019

Centrul de Expoziții din Bilbao a anunțat organizarea celei de-a 19-a ediții a Expoziției Internaționale de procese manufacturiere și echipamente de fabricare, ce se va desfășura la Bilbao în perioada 4-6 iunie 2019.

Sectoarele reprezentate în cadrul acestei expoziții pleacă de la nivelul de bază al manufacturii și ajunge până la tehnologiile cele mai avansate, procesele cele mai sofisticate de fabricare precum și echipamente și ustensile pentru laminare, forjare și sudare.

La acest eveniment vor participa manageri, directori și șefi de proiecte, directori-șefi de producție și tehnicieni calificați ai unor firme fabricante de produse provenind din diverse sectoare, cele mai importante fiind: aeronautică, climatizare, construcții metalice, produse electrodomestice, decorații, ustensile manuale și părți electrice, mașinării pentru prelucrarea lemnului, mașinării și componente de construcție, menaj, motoare electrice navale, nucleare și petrochimice.

Prin participarea la acest eveniment veți avea ocazia de a vă întâlni cu furnizori și cumpărători din peste 20 de țări specializați în domeniile menționate anterior.

Cei interesați să participe la acest eveniment se pot înregistra accesând pagina http://subcontratacion.bilbaoexhibitioncentre.com/en/visitor/registration/ . Broșura acestui eveniment se poate accesa la http://www.portalbec.com/portalbec/comercial/subcontratacion/2019/FOLLETO-EN.pdf . Pentru informații suplimentare, puteți accesa pagina http://www.portalbec.com/portalbec/comercial/subcontratacion/2019/FOLLETO-EN.pdf .