CCIB, partener al Festivalului „Iarnă Magică”

București, 12 decembrie 2023

  

COMUNICAT DE PRESĂ

CCIB, partener al Festivalului „Iarnă Magică”

 

 

Pentru al doilea an, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a susținut, în calitate de partener, concerul extraordinar „Iarnă Magică”, organizat de compania Lanto Communication, precum și pe artiştii valoroși care au urcat pe scena Ateneului pentru a oferi melomanilor din Capitală o seară de neuitat.

Acum, în debutul sărbătorilor de iarnă, Orchestra Camerata Regală, sub bagheta maestrului Cristian Mandeal, a încântat publicul cu sonorități vibrante din operele lui Rossini, Brahms, Bizet și Strauss, cu notă festivă!

„În cei 155 de ani de funcționare neîntreruptă – pe care-i sărbătorim anul acesta, inclusiv aici, în acest templu al culturii naționale – o constantă a activitatii noastre a constituit-o implicarea în viața socio-culturală a Capitalei, inclusiv în susținerea actelor artistice, indiferent de forma de manifestare a acestora. În ceea ce mă privește, cred cu tărie în rolul muzicii de calitate de a contribui la educarea societății prin transmiterea unor valori perene. În acest context, parteneriatul solid cu prestigioasa companie Lanto Communication este un act firesc și necesar”, a declarat Iuliu Stocklosa, președintele Camerei bucureștene.

Camera de Comerț și Industrie București a fost înființată în 1868, ca răspuns la nevoia crescândă a comercianţilor şi industriaşilor epocii de a avea un organism propriu care să le apere interesele. Camera bucureșteană a pus bazele unor instituții precum Bursa și Registrul Comerțului și a avut o contribuție hotărâtoare la elaborarea unor legi de mare importanță pentru economia națională. Astazi, CCIB rămâne un liant natural între nevoile mediului de afaceri și decidenți, dar și un partener de cursă lungă pentru antreprenori, pe care îi susține cu servicii și produse personalizate.

 

Biroul de Presă al CCIB